Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

8. kolo Let's Dance: Vážne ZRANENÁ Tina, veľká NOVINKA v budúcom kole a... Obľúbený pár VYPADOL!

Tina a Vilém Šír si contemporary zatancovali na pieseň Survivor. „Ja som rada, že tancujem. Ja som sa relatívne vážne zranila v piatok. Diagnóza je že pomliaždený členok, ale podstúpila som všetky dostupné terapie - chceš vedieť? Ihla do päty. A tancujeme,“ prezradila Tina. „Je to veľmi náročné tancovať v takomto stave. Ja viem, že ste museli aj meniť trochu choreografiu a tým pádom som to trochu cítil, že tam nebola pohoda. Viem, ako to malo vyzerať a viem, že by to bol problém aj pre zdravého človeka. Tá choroška by vyzerala úplne inak, keby si bola zdravá,“ poznamenal Ďurovčík. Dvojica získala 28 bodov. 

Tina a Vilém Šír
Zobraziť galériu (72)
Tina a Vilém Šír  (Zdroj: psc)

Piaty tanec večera predviedli Jakub Jablonský a Eliška Lenčéšová. Zatancovali Paso Doble na pieseň The Mask of Zorro - Plaza of execution. A za svoj výkon si vyslúžili standing ovation, dokonca aj od celej poroty. „Všetci sme sa ti vysmievali, aby sme potom pochopili, že ty si jediný človek, ktorý v bielych punčoškách a ružovej košeli môže zatancovať toto. Bol to jeden vysoko umelecký zážitok. Bola to dráma, ktorá nás držala až do konca v napätí. Perfektné,“ chválila ho Adela a podobné slová mu adresovali aj ostatní porotcovia.

„Ten úvod... Keby sa dala dať 11-ka, dám 11-ku, ten úvod bol famózny, ja som to videl na generálke bez trička, to by bola aj 12-ka,“ šokoval svojimi slovami Ďurovčík. Dvojica si vytancovala 40 bodov.

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (72)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová  (Zdroj: psc)

Juraj Loj a Natália Horváthová zatancovali contemporary inšpirované toxickým vzťahom. A aj v tomto prípade stála celá sála aj s porotou. Ján Ďurovčík dokonca niekoľkokrát zakričal: „Bravi!“ „Všetko dokopy, ešte aj s tými svalmi, ako vyzeráš, ako to bolo postavené, BRAVO! Aj tam bola náročnejšia časť, to sa proste udeje. Ja som veľmi šťastný, že sa to udialo, skrátka bomba!“ dodal potom choreograf. Dvojica za svoj skvelý výkon získala 40 bodov. 

Juraj Loj a Natália Horváthová
Zobraziť galériu (72)
Juraj Loj a Natália Horváthová  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TinaLet's DanceAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu