Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

AUTONEHODA známej markizáčky: Zrážka s vozidlom... Skončila v nemocnici!

Gabriela Gašpárová havarovala Zobraziť galériu (2)
Gabriela Gašpárová havarovala (Zdroj: Instagram P.H.)

PRAHA - Nebol to jej deň! Známa markizáčka havarovala s luxusným autom, ktoré si s partnerom kúpili vo februári. Veruže, toto by nepotešilo nikoho! To bude ale drahý špás...

Gabriela Gašpárová sa zviditeľnila v markizáckej šou Love Island. Prsnatá hnedovláska sa tam zahľadela do Petra Havránka, s ktorým tvoria pár dodnes. Párik si prednedávnom zaobstaral aj luxusné auto, ktoré veruže nebolo najlacnejšie. No a čo čert nechcel, kráska s ním mala autonehodu... Nabúrala do protiidúceho vozidla, ktorému nedala prednosť.

Galéria: Gabriela Gašpárová a Petr Havránek

„Zákon schválnosti zafungoval a keď šoférujete dennodenne a nikdy nespôsobíte žiadnu dopravnú nehodu, tak keď si kúpite nové auto, tak sa to musí stať. Stalo sa to vlastne tak, že sa mi z ničoho nič urobilo zle za volantom. Obrovské kŕče do brucha, celá som sa spotila, hviezdičky pred očami, zaľahli mi uši... Stav, keď máte omdlieť. A ja som sa snažila čo najrýchlejšie prejsť križovatku, aby som mohla v pohode zastaviť, ale nestihla som to. A v ten momemt, keď vnímate len ten divný stav, tak vidíte len zelenú na semafóre a už vám nedôjde, že máte dávať prednosť protiidúcemu autu, ktoré ani nevidíte,“ priznala.

Pri nehode sa, našťastie, nikomu nič nestalo. „Najhoršie na tom bolo, že ja som vyliezla z auta a ten stav neodchádzal, bolo mi horšie a horšie, v spojení s tým šokom. Prišiel hneď Péťa a musel mi zavolať sanitku, odviezli ma do nemocnice s tým, že ja som nevedela koľká bije,“ dodala. V nemocnice to bolo zase o inom. Zažila tam hrozný prístup odborníkov.

Gabriela Gašparová a Petr Havránek
Zobraziť galériu (2)
Gabriela Gašparová a Petr Havránek  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Gabriela Gašpárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu