Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

5. kolo Let's Dance: Novák a Tina ukázali MAMY, dojatý Koleník a... Vypadol nečakaný pár!

Štvrtým párom na tanečnom parkete boli Anička Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, ktorí predviedli Slowfox na pieseň od Marilyn Monroe - I wanna be loved by you. Hneď v dokrútke prekvapil divákov ženích z Ruže pre nevestu Radko Urbanyak, ktorý si zahral zamilovaného muža, ktorý prenasleduje Aničku. Dvojica si už tradične vypočula od poroty chvály a získala 29 bodov. 

Radko Urbanyak
Zobraziť galériu (86)
Radko Urbanyak  (Zdroj: Tv Markíza)

Ako ďalší si zatancovali Ján Tribula a Natália Glosíková, predviedli Jive na pieseň od Little Richarda - Tutti Frutti. Tanečnica zaujala zosvetlenými vlasmi. A od poroty sa dvojica dočkala chvály. „S Natáliou takto dať jive, udržať s ňou krok... ty si ten jive ušvácal,“ zahlásil Koleník. „Tu odrazu bola tanečná skupina asynchrón a mňa to bavilo,“ dodala Adela. Dvojica získala 18 bodov.

Šiestym párom bol Juraj Bača a Patrícia Piešťanská. Hneď v úvode moderátor zahlásil, že s hercom sa v šou ťahá smola - jedno kolo sa takmer zadusil vodou od porotcov, napokon ho museli ošetrovať zdravotníci, minulú nedeľu spadol... A predtým, ako sa Bača postavil na parket, Viktor ho ešte šokoval slovami, ktoré sa "dozvedel od réžie": „Juraj, odťahujú ti auto!“ Ani táto informácia však dvojicu nevykoľajila a odtancovali perfektnú Rumbu na pieseň Father Figure od Georgea Michaela. Dvojica získala 26 bodov. 

Viac o téme: TinaLet's DanceJuraj BačaMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu