Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŠOK: Misska z Kollárovej nehody skončila za mrežami!

Miroslavu Fabušovú chytili za volantom pod vplyvom alkoholu. Zobraziť galériu (2)
Miroslavu Fabušovú chytili za volantom pod vplyvom alkoholu. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo v čase tvrdého lockdownu Slovenskom rezonovala autonehoda predsedu parlamentu Borisa Kollára a bývalej missky Miroslavy Fabušovej. A brunetka sa zmieta v problémoch opäť. Policajti ju včera chytili za volantom pod vplyvom alkoholu... Skončila za mrežami!


Dopravná nehoda Borisa Kollára: V limuzíne s ním bola bývalá finalistka Miss, skončila an JIS-ke!


O Miroslave Fabušovej bolo v posledných mesiacoch počuť pomerne dosť. Prvýkrát to bolo koncom októbra, kedy počas tvrdého lockdownu havarovala vládna limuzína. Ako sa totiž neskôr ukázalo, v aute spolu s predsedom parlamentu Borisom Kollárom sedela aj spomínaná bývalá misska. Jej verziou vtedy bolo, že ju politik viezol do lekárne pre lieky. 

Galéria: Miroslava Fabušová

Minulý týždeň sa zas na verejnosť dostala informácia, že brunetku zmlátil neznámy agresor. No zatiaľ čo o túto informáciu sa známa Slovenka podelila na svojom Instagrame sama, tú najnovšiu by zrejme najradšej ututlala. Na krku má totiž ďalší škandál. Podľa informácií televízie Joj sa Miroslava Fabušová aktuálne nachádza za mrežami. 


Kollárovu missku Fabušovú ZMLÁTIL agresor: Šokujúce odkazy... Môžeš si za to sama!


Včera v poobedných hodinách ju totiž v Rovinke pri Bratislave chytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu. „Vo vami uvedenom prípade bola včera krátko pred 16:25 h. zastavená hliadkou PZ vodička vozidla zn. Mercedes na Hlavnej ulici v obci Rovinka. Vodička bola podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej bola nameraná hodnota 0,64 mg/l alkoholu v dychu - čo predstavuje 1,33 promile,“ potvrdil pre Jojku policajný hovorca Michal Szeiff.

„Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia. 38-ročná Miroslava F. čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré jej vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci. vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní,“ dodal Szeiff.

Viac o téme: Miroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu