Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bŕŕŕ, veď je z nej už len kosť a koža: Známa kráska naháňa strach!

Eliška Bučková Zobraziť galériu (5)
Eliška Bučková (Zdroj: Instagram E.B.)

PRAHA - Stráca sa pred očami! Eliška Bučková (27) pred rokmi verejne priznala anorexiu. No aj keď česká modelka boj s vážnou psychickou poruchou napokon vyhrala, svojím extrémne vychudnutým vzhľadom desí aj naďalej. Za všetko hovorí jej najnovší záber na internete. Zo známej brunetky je už totiž len kosť a koža!

Česká modelka Eliška Bučková trpela pred pár rokmi vážnou poruchou príjmu potravy – anorexiou. A hoci chorobu napokon prekonala, jej aktuálne fotografie nasvedčujú tomu, že krásna brunetka sa pomaly, ale isto opäť stráca pred očami.

Obrovský strach o Bučkovú sa strhol v momente, keď na svojom instagramovom účte zverejnila poriadne nelichotivý záber, nad ktorým už dvíhali varovný prst aj mnohí jej sledovatelia. „Eliška, zasa si chorá?“ okomentovala fotografiu jedna z jej fanúšičiek. „Tá kosť je ale fakt strašná,“ zhrozene napísala ďalšia.

V zelenom tope na ramienka jej totiž vynikli totálne vyziabnuté ruky, ktoré vyzerali doslova ako dve špáradlá. Preboha, Eliška, najedz sa! Toto už naozaj nie je zdravé...

Viac o téme: Eliška Bučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu