Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skoncová sa v tomto promenádovala v centre: Obtiahnuté mala úplne všetko!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (9)
Soňa Skoncová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Takto ju často nevidieť! Jedna z najkrajších jojkárskych moderátoriek a bývalá misska Soňa Skoncová (28), je známa tým, že má cit pre módu. Na obraze i spoločenských akciách je vždy dokonale upravená a nastajlovaná. V súkromí je to však, zdá sa, inak. Dôkazom sú aj naše fotografie brunetky, ktorú sme v týchto dňoch zastihli na nábreží Dunaja v outfite, v akom by sme ju nečakali. Pozrite, veď mala obtiahnuté úplne všetko...

Sexi oblečenie vymenila za tepláky a tenisky! Krásna brunetka Soňa Skoncová, ktorú diváci poznajú nielen ako 1. vicemiss Slovensko 2009, ale aj ako moderátorku a modelku, je vzorom mnohým ženám nielen módnym citom, ale aj dokonalou figúrou.

Hoci na televíznych obrazovkách i spoločenských akciách je vždy nahodená v sexi outfite, v súkromí sa vie aj uvoľniť a obliecť si aj niečo, v čom ju nie je vídať tak často. A to tepláky a tenisky. Nebola by to však Soňa, keby aj v tomto športovom oblečení nebola sexi. Obtiahnuté legíny a k tomu obtiahnutá krátka športová podprsenka odhaľujúca bruško... No, mnohým pánom určite vyrazila dych. Zaujímalo nás preto, či v súkromí chodí takto často odetá.

„Riešila som nejaké pracovné veci ohľadne prevádzok, čo máme v obchodnom centre, tak som nechcela prísť nahodená, keďže išlo o technické veci. A tiež som aj ambasádarkou istej športovej značky. Čo sa týka športových vecí, mám ich doma dosť a cítim sa v nich pohodlne, napríklad, keď chodím venčiť Lulku. Ale v súkromí mávam chuť občas sa obliecť športovo a pohodlne,“ odvetila Skoncová, ktorá priznala, že sa neskôr bola aj s kamarátkou prebehnúť do parku, preto bola v ten deň športovom outfite.

A aké športové oblečenie preferuje Soňa viac? Obtiahnuté alebo voľné? „Ako kedy, podľa nálady. Niekedy mám chuť mať na sebe voľnejšie športové oblečenie, ale viac preferujem asi tie obtiahnuté. Cítim sa v tom úplne komfortne, úplne v pohode, sú to dobré materiály, nič, čo by nemalo trčať, netrčí. Nemám s tým problém nosiť aj takéto obtiahnuté veci. Pri športe by to vadilo, keby nebola obtiahnutá tá podprsenka,“ odvetila moderátorka, ktorá aj v takomto outfite vyzerala sexi. Veď posúďte sami.

Soňa Skoncová v obtiahnutom športovom outfite.
Zobraziť galériu (9)
Soňa Skoncová v obtiahnutom športovom outfite.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu