Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Schudnutá Drapáková: Nohy ako pavúk a brucho... Ako alkoholička!

Janette Drapáková Zobraziť galériu (9)
Janette Drapáková

BRATISLAVA - Manželka bývalého lídra skupiny Metalinda Paľa Drapáka (52) Janette (47) sa uplynulý víkend objavila v markizáckej Smotánke, kde ju kamery pristihli na istej párty. Nahodená v šatočkách sa tu prítomným hosťom hrdo chválila svojou schudnutou postavou. Blondínka netajila, koľko kíl zhodila a ako sa jej to podarilo...

Janette Drapáková sa zviditeľnila nielen manželstvom so známym hudobníkom Paľom Drapákom, ale aj účinkovaním v jojkárskej šou Celebrity camp. Hoci dnes nie je tak na očiach verejnosti ako pred rokmi, pred pár dňami sa objavila na Jozefovskej párty, kde nechýbala ani markizácka Smotánka. Tá si všimla, že Janette sa na oslave pochválila niektorým hosťom schudnutou postavou.

Kým jej Paľo spieval na pódiu, ona vysvetľovala speváčke Marcela Laiferovej, že schudla pekných 8 kíl. „Nohy ako pavúk a brucho. Som vyzerala ako alkoholička,“ povedala jej so smiechom Drapáková. Tá pred kamerami priznala aj to, ako sa jej podarilo nadbytočné kilogramy schudnúť. „Nežrala som,“ odvetila s úsmevom Janette. Treba priznať, že postavu má na svoj vek ukážkovú. Čo poviete?

Janette Drapáková sa Marcele Laiferovej pochválila, že schudla.
Zobraziť galériu (9)
Janette Drapáková sa Marcele Laiferovej pochválila, že schudla.

Viac o téme: Janette Drapáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu