Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zadlžená Balúchová po uši v problémoch: Čo na to Kollár? Neuveríte!

Boris Kollár sa od problémov Barbory Balúchovej dištancuje. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár sa od problémov Barbory Balúchovej dištancuje.

BRATISLAVA - V stredu sme na Topkách odhalili, že Barbora Balúchová (29) sa zmieta v obrovských problémoch. Dostala sa k nám totiž informácia, že dlží desiatky tisíc eur a je na ňu dokonca podaných niekoľko žalôb. To nám napokon potvrdila aj advokátska kancelária, ktorá zastupuje veriteľov. Mnohí by preto čakali, že sa v tejto situácii za blondínku postaví otec jej dieťaťa boháč Boris Kollár (51). No všetko je inak - od neho pomoc zrejme čakať nemôže!

Ako sme v stredu informovali, Barbora Balúchová má poriadne za ušami. V čase, keď otvárala salón krásy, si vraj napožičiavala peniaze od svojich blízkych, ktoré im doteraz naspäť nevrátila. Veritelia teraz na blondínku podali niekoľko žalôb, čo nám napokon potvrdil aj ich advokát. 

„Áno, je to pravda, že naša advokátska kancelária zastupuje klientov, ktorým Barbora osobne, alebo jej teraz už bývalá spoločnosť Royal Queen, s.r.o. dlhuje finančné prostriedky,“ povedal pre Topky.sk Mgr. Juraj Szalay z PERSPECTA Legal, s.r.o.


Kollárova mamička Balúchová sa topí v obrovských problémoch: Desaťtisícové dlhy a viacero žalôb na krku!


Mnohí by si mohli myslieť, že v prípade Barbory to nemôže byť až taký veľký problém. Veď kráska pred pár mesiacmi priviedla na svet desiate dieťa známemu slovenskému boháčovi Borisovi Kollárovi - stačilo by teda podnikateľa len požiadať o pomoc a všetko by malo byť vyriešené. My sme zisťovali, či je to skutočne tak.

Keď sme však multioteckovi povedali, kvôli čomu voláme, na túto tému sa s nami nechcel ani rozprávať a slušne nás odbil. „Ja s tým nič nemám. Ak máte problém s Barborou Balúchovou, volajte Barbore Balúchovej. Mňa sa to vôbec netýka, nie sú to moje veci,“ povedal nám otec Barborinho prvého dieťaťa. Zdá sa teda, že s aktuálnou situáciou vo svojom živote si bude musieť čerstvá mamička poradiť úplne sama. Politik sa totiž od jej problémov verejne dištancuje!

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu