Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo nechutných FOTO pre dospelých odhalené: Ex-farmárka priznala steroidy!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová (Zdroj: Unitedmodeling.cz)

BRATISLAVA - Len včera sme čitateľom Topiek priniesli škandalózne fotografie ex-farmárky Gabiky Bullovej (34), ktoré sa objavili na stránke pre dospelých. Reakcia kontroverznej blondínky na seba nenechala dlho čakať a okrem vysvetlenia sama na seba „práskla“ ďalšie tajomstvo.

„Dala som si urobiť profesionálne fotky, áno. Aby som videla, aká krásna som bola po steroidoch, napichaná ako kôň,“ vyhlásila Bullová. Ťažko súdiť, či fotografie, na ktorých prirodzenejšie než Gabika pózuje chrómová lampa, možno označiť za profesionálne, ku cti však blondínke slúži aspoň fakt, že priznala steroidy, o ktorých sa v jej prípade dlho špekulovalo. Bullová totiž v čase, keď fotografie vznikli, mala väčšiu šancu ohromiť na kastingu pre remake Terminátora, než roztúžených mužov pred obrazovkou.

Gabika tvrdí, že tieto svoje fotografie na webe pre dospelých neuverejnila.
Zobraziť galériu (8)
Gabika tvrdí, že tieto svoje fotografie na webe pre dospelých neuverejnila.  (Zdroj: Unitedmodeling.cz)

„Nikdy by som sa s tými fotkami neponúkla, kks. Veď by ma nikto nechcel, vyzerám tam príšerne,“ sypala si popol na hlavu bývalá farmárka na sociálnej sieti. Ako však tvrdí, gurmánsku ponuku erotických služieb pre fajnšmekrov nevyplnila. Údajne ani nie je podľa jej gusta a fotografie vyvesené na tejto webovej stránke nemá taktiež na svedomí ona sama. Mali ich ukradnúť fotografke, ktorá ich zhotovila. Zvláštne na celej situácii však je, že ostatné nahé snímky stoviek nádejných talentov, ktoré web vyhľadáva, sú fotené v rovnakom prostredí, v akom pózuje sama Gabika a s úplne rovnakými rekvizitami.

Podľa Gabiky snímky ukradli fotografke, ostatné dievčatá na webe sú však fotené v tej istej miestnosti.
Zobraziť galériu (8)
Podľa Gabiky snímky ukradli fotografke, ostatné dievčatá na webe sú však fotené v tej istej miestnosti.  (Zdroj: Unitedmodeling.cz)

Nech je to už akokoľvek, bývalá farmárka by si v budúcnosti mala dať pozor minimálne na steroidy. Tieto chemické látky totiž môžu okrem rôznych zdravotných problémov spôsobiť aj hrubnutie hlasu či nárast ochlpenia. A to už by boli v prípade Gabiky skutočne posledné klince do truhly. Ibaže by sa naozaj chystala zlikvidovať Johna Connora...

Viac o téme: FarmaGabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu