Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Náhla zmena v Jojke: Správy o 17 už neuvidíte! Čo na to Parišková?

Aneta Parišková Zobraziť galériu (3)
Aneta Parišková

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Po ôsmich rokoch sa vedenie na Kolibe rozhodlo urobiť radikálnu zmenu vo vysielaní. Televízia Joj v novej sezóne totiž už nebude vysielať Noviny o 17-tej. Prečo sa kompetentní rozhodli pre takýto rázny krok a čo na to hovorí moderátorka týchto správ Aneta Parišková (43)?

Medzi našimi komerčnými stanicami neustále prebieha konkurenčný boj. Keďže obe televízie chcú k obrazovkám prilákať čo najviac divákov, neustále vymýšľajú nové zásahy do svojej vysielacej štruktúry. Ako informoval portál mediaboom.sk, Jojka sa odhodlala po ôsmich rokoch k náhlej a zásadnej zmene.

Podvečerné správy s názvom Noviny o 17-tej už totiž nebude vysielať. Formát však nezmizne úplne, iba bude presunutý na iný vysielací čas. Nepôjde tak naraz s markizáckymi Prvými Televíznymi novinami, ako to bolo doteraz. Bude ale nasadený v tom istom čase, v akom chodia Správy RTVS. Od 5. septembra sa budú teda jojkárske popoludňajšie správy na obrazovkách o hodinu skôr. Ako sa nám podarilo zistiť, definitívny názov ešte vybratý na Kolibe nemajú. Špekuluje sa nad názvom Noviny o 16.

„V novej sezóne pripravujeme niekoľko noviniek. Jednou z nich je upravený access time, ktorý ponúkne viac zábavy pre každého člena rodiny. Noviny o 17-tej preto dostanú skorší vysielací čas,“ potvrdila tieto zmeny pre topky hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová.

Nás zaujímalo aj to, čo si o zmene vysielacieho času tejto spravodajskej relácie myslí ich dlhoročná moderátorka Aneta Parišková. Nenabúrala táto obmena vysielacej štruktúry trojnásobnej mamičke nejako plány?

„V zásade sa pre mňa nič nemení. Iba prídem o hodinu skôr do práce  a o hodinu skôr odchádzam. Vysielala som už v rôznych časoch, na obed, poobede, večer i v noci. Mne na vysielacom čase nezáleží, prispôsobím sa. Náplň mojej práce a príprava  na vysielanie sa však nemení,“ povedala nám Parišková, ktorá rovnako ako jej kolegovia okrem čítania správ pripravuje do relácie aj aktuálnu tému dňa. Nechajme sa prekvapiť, či táto zmena Jojke pomôže prilákať k obrazovkám viac divákom alebo naopak.

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu