Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kritizovaná slovenská miss prekvapila: Takto vyzerá v plavkách!

Lujza Straková Zobraziť galériu (5)
Lujza Straková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Postavička ako lusk! Najprv sa na ňu valila vlna kritiky a teraz všetkým vytrela zrak. Bývalá kráľovná krásy Lujza Straková (22) je v súčasnosti v životnej forme. Dôkazom je záber, ktorý modelka zverejnila na sociálnej sieti. V úsporných bikinách ukázala priam bezchybné krivky. Wau!

Lujza Straková získala v roku 2015 prestížny titul Miss Slovensko. Pohľady prítomných však okrem zaujímavej tváre a širokého úsmevu pútala aj istými chybičkami krásy. Modelingoví experti ju totiž často kritizovali za väčšie stehná a širšie boky. Podľa najnovších fotografií, ktoré zdieľa na sociálnej sieti, sa ale zdá, že s nadbytočnými tukovými vankúšikmi poriadne zatočila.

Bývalá kráľovná krásy zverejnila snímku, na ktorej pózuje v zvodných čiernych bikinách. A tentoraz dokázala, že jej figúra je naozaj stopercentná. Plavovláska sa totiž aktuálne hrdo pýši nielen výstavným hrudníkom a plochým bruškom, ale aj vyformovanými stehnami. No pastva pre oči!

Lujza Straková sa aktuálne pýši ukážkovou postavičkou. V dvojdielnych bikinách vynikli jej bezchybné krivky.
Zobraziť galériu (5)
Lujza Straková sa aktuálne pýši ukážkovou postavičkou. V dvojdielnych bikinách vynikli jej bezchybné krivky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lujza Straková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu