Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojka naštvala divákov: Je to jeden veľký cirkus... No otras!

Tv Joj Zobraziť galériu (5)
Tv Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jojka minulý týždeň priniesla divákom reláciu Nákupné maniačky so štvoricou dievčat, ktoré označili ako playmate. Tým však poriadne nahnevali šéfa slovenského Playboya Johnnyho Kortisa, ktorý kvôli tomuto dokonca zvažuje aj právne kroky. No a teraz sa televízii podarilo naštvať aj samotných divákov. Šou sa vraj zmenila na jeden veľký cirkus... No skrátka otras!

Jojka si minulý týždeň zavarila tým, že štvoricu dievčat, ktoré sa predstavili v šou Nákupné maniačky, označila za playmate. To sa nepáčilo šéfovi slovenského Playboya Johnnymu Kortisovi, ktorý teraz dokonca zvažuje aj právne kroky. Takýmto titulom sa totiž môže pýšiť len žena, ktorá sa objavila na titulke svetoznámeho magazínu – a to splnila len jedna z nich.


Trapas v jojkárskej šou: Toto myslia vážne? Veď to je na smiech!


Neubehli ani tri dni a televízia kvôli nákupnej relácii zaznamenáva ďalšie problémy. Tentoraz naštvala svojich divákov. Dôvod? Na fanúšikovskej stránke totiž oznámila, že namiesto plánovaných premiérových častí, bude tento týždeň vysielať reprízované časti z konca apríla. V tých navyše tiež hviezdili modelky s titulom playmate. „Keďže pre tieto časti diváčky prejavili veľký záujem, dovolili sme si ich zaradiť opäť do vysielania,“ píše sa v príspevku.

No zdá sa, že namiesto prilákania väčšieho množstva divákov spravili kompetentní skôr krok vedľa. Fanúšikovia sa totiž začali búriť. Šou podľa nich už nestojí za nič a reprízy so sexi ženami odmietajú pozerať. „Škoda, že sa táto fajn relácia, ktorú som si v minulosti rada kukla, zmenila na cirkus,“ objavilo sa pod príspevkom. „Nemáte tam koho dávať alebo čo? No otras. Hanba,“ zhodujú sa diváci. „Škoda rozbiť telku, radšej nebudem sledovať Joj,“ pridali sa ďalší, ktorých staré epizódy na televíznych obrazovkách nahnevali.

Zaujímavosťou pritom je, že tento týždeň mali pôvodne v šou účinkovať bývalé markizácke farmárky Božka Candráková a Monika Haklová spolu s víťazkou Hotelu Paradise Nelou Slovákovou. Ako však prvá zo spomínaných na Facebooku napísala, plány sa napokon zmenili. „Takže práve som sa dozvedela, že naše maniačky idú od 20.6. Kvôli futbalu to preložili, tak až od budúceho týždňa pôjdeme na Tv Joj,“ vysvetlila blondínka. Zdá sa teda, že pod všetkými zmenami sa podpísali aktuálne prebiehajúce Majstrovstvá Európy vo futbale. 

Tento príspevok divákov jojkárskych Nákupných maniačok poriadne nahneval.
Zobraziť galériu (5)
Tento príspevok divákov jojkárskych Nákupných maniačok poriadne nahneval.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu