Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Evita Urbaníková (40) o svojom tehotenstve: Piate dieťa na ceste!

Evita Urbaníková Zobraziť galériu (5)
Evita Urbaníková

BRATISLAVA - Prežíva tie najkrajšie chvíle! Spisovateľka Evita Urbaníková (40) sa opäť teší na prírastok do rodiny. Spolu s priateľom Pawlom pritom už vychovávajú štyri deti. V markizáckej relácii Teleráno prezradila, či bolo dieťatko plánované.

Žiari šťastím! Hosťom včerajšieho Telerána bola známa spisovateľka Eva Evita Urbaníková, ktorá momentálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Okrem toho, že sa jej podarilo splniť svoj obrovský sen - a to vydanie vlastného časopisu, má sympatická plavovláska hneď ďalší dôvod na radosť. V 40-tke sa totiž stane opäť mamou. Bude to jej tretie dieťa, pričom s priateľom Pawlom vychováva aj jeho dve ratolesti. 

„Teraz sa stalo, že tie dve čiarky tam boli,” povedala vo vysielaní. Od moderátora vzápätí prišla otázka, či to bolo plánované. „Ony boli tak, že keď prídu, tak sa zariadime. Ale ja hovorím, že keď si tá dušička vybrala nás, aby sme ju vychovávali, tak asi vie, do čoho ide,“ odpovedala Evita. Pri piatich deťoch tak bude mať vyťažená spisovateľka doma poriadne veselo. Budúcim rodičom gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Viac o téme: Evita Urbaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu