Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizáčka Almásy dopletená v priamom prenose: Toto sa jej ešte nikdy nestalo!

Mirka Almásy bude na vtipné chvíle pred kamerami zrejme dlho spomínať. Zobraziť galériu (5)
Mirka Almásy bude na vtipné chvíle pred kamerami zrejme dlho spomínať. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Živé prenosy... Na tie spomína nejeden skúsený moderátor. Každému sa totiž aspoň raz stalo, že sa mu zamotal jazyk alebo skrátka urobil niečo, čo sa už nedalo zobrať späť. Najnovšie si úsmevný trapas nechtiac vyrobila markizácka rosnička Mirka Almásy (41). Poplietla si totiž podklady k aktuálnemu počasiu s tými z predchádzajúceho dňa. Toto sa jej ešte nikdy nestalo!

Čaro živých prenosov okúsil azda každý dlhoročný moderátor. Väčšinou sú trápne chvíle pred kamerami poriadne nepríjemné. No občas sa prihodia aj také, na ktorých sa všetci z chuti zasmejú. Práve do takejto situácie sa v stredu dostala aj markizácka rosnička Mirka Almásy. 

Keď sa totiž v Teleráne chystala hlásiť prvé informácie o počasí, zistila, že v ruke drží úplne zlé papiere – nechtiac totiž schmatla predpoveď z predchádzajúceho dňa. „Práve som zistila, že som si zobrala predpoveď zo včera,“ prezradila v živom vysielaní blondínka. V tom momente sa v štúdiu ozval hurónsky smiech.

„Dobre, ja si idem teraz spomenúť, aká bola tá predpoveď na dnes. Ešte mi ani hlas nefunguje, no budem sa snažiť,“ dodala moderátorka, ktorej z prekvapenia začal preskakovať hlas. Napokon sa však Mirke podarilo spomenúť na celú predpoveď. Hoci správy lovila v pamäti, keby nepriznala, že nastala nejaká chyba, nikto by si to asi ani nevšimol. „Toto sa mi ešte nikdy nestalo!“ povedala na záver známa Slovenka. Pozrite si video.

Video: Úsmevný trapas Mirky Almásy v Teleráne

Mirka Almásy trapas v Teleráne

Viac o téme: TeleránoMiroslava Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu