Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto vás dostane! Rolins vystrčila svoje polky: Pozrite na ten chutný 43-ročný zadoček!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Má telo ako tínedžerka! Popová diva Dara Rolins (43) patrí medzi celebrity, ktoré so svojimi fanúšikmi aktívne komunikujú na sociálnych sieťach. Občas sa pochváli aj nejakými zábermi zo svojho súkromia. Najnovšie zverejnila fotografiu, na ktorej je odetá do body s rozprávkou potlačou. Na tom by nebolo nič extra zvláštne, keby nepridala aj záber, na ktorom odhalila svoje vystrčené polky. A treba povedať, že mať takýto zadok v 43. rokoch je teda iný luxus. Veď posúďte sami!

Dara Rolins je známa tým, že pravidelne maká v posilňovni. Navyše si dáva prísny pozor na stravu. Niet preto divu, že má doslova postavičku bohyne. A rada sa ňou pýši aj na sociálnych sieťach, kde pridáva fotky nielen zo svojho profesionálneho, ale aj súkromného života. 

Najnovšie sa blondínka vyfotila v kuchyni svojho domu v obtiahnutom body s rozprávkovou potlačou. No nešlo o žiaden infantilný asexuálny kúsok. Práve naopak - keď sa totiž kráska otočila zozadu, farebnú látku mala zarezanú v... No skrátka, jej fanúšikom sa naskytol pohľad na jej perfektne vypracovaný zadok. 

No schválne, tipovali by ste pri pohľade naň, že jeho majiteľka v decembri oslávila 43. narodeniny? Určite nie! Krivky by jej totiž pokojne mohla závidieť aj o polovicu mladšia žena. No fakt, postavička ako lusk. Pozrite sami!

Dara Rolins na Facebook zavesila fotku len v obtiahnutom body. To okrem štíhlych nôh odhalilo aj blondínkin vypracovaný zadok.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins na Facebook zavesila fotku len v obtiahnutom body. To okrem štíhlych nôh odhalilo aj blondínkin vypracovaný zadok.  (Zdroj: Facebook D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu