Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Maštalír sa objavil v Búrlivom víne: A hneď s trapasom!

V rannej scéne bol Tomáš Maštalír akýsi tmavší. Zobraziť galériu (7)
V rannej scéne bol Tomáš Maštalír akýsi tmavší.

BRATISLAVA - Jednoznačne zaujal! Novou posilou Búrlivého vína je od tejto sezóny Tomáš Maštalír (37). Ohlasy na jeho účinkovanie sú po dvoch častiach rôzne, niektorých divákov však poriadne pobavil. V utorok sa totiž na obrazovkávch objavil v rannej scéne o niečo opálenejší než v tej večernej. No jeho ruky oproti tvári doslova svietili nabielo.

Hneď v úvodnej časti novej série Búrlivého vína sa objavila aj nová postava v podaní Tomáša Maštalíra. Niektorým divákom vadí, že herec ide zo seriálu do seriálu a nestíhajú si zvykať na jeho nové charaktery. Viaceré ženy ho však považujú za fešáka. 

Zrejme aj tvorcovia sa rozhodli, že by mal byť Tomáš na obrazovkách príťažlivý pre nežné pohlavie. A k tomu v dnešnej dobe patrí aj opálená pokožka. Len si na tento detail asi spomenuli trošku neskôr. 

Maštalír sa totiž ako Riči zastavil na zámku u svojho brata Karola a prosil ho o nocľah. Zaujímavé však je, že pri raňajkách sa už objavil akýsi tmavší. „Všimnite si, že v ranných scénach je akoby opálenejší,” napísal nám jeden z našich čitateľov. 

Na prvý pohľad to teda vyzerá, že scény sa nakrúcali s väčším časovým odstupom a herec sa stihol medzitým vyhrievať na slniečku. No len do tej chvíle, kým sa v záberoch neobjavia úplne biele Tomášove ruky, ktoré v porovnaní s tmavou tvárou doslova svietia. Zrejme teda išlo len o zásah maskérok, ktoré na natretie končatín už pozabudli... 

Tomáš Maštalír sa v rannej scéne objavil s tmavou tvárou, ale bielymi rukami.
Zobraziť galériu (7)
Tomáš Maštalír sa v rannej scéne objavil s tmavou tvárou, ale bielymi rukami.

Viac o téme: Tomáš MaštalírBúrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu