Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Puškárová a Švajda pobúrili divákov: Kopol si do nich aj Sajfa!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si vyslúžili výsmech od Sajfu. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si vyslúžili výsmech od Sajfu.

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Zlatica Puškárová (38) a Patrik Švajda (43) každý rok zverejňujú krásne fotografie z rodinnej dovolenky. Ich zábery však vyvolali poriadnu dávku nevôle a kritiky. Na fanúšikovskej stránke televízie Markíza sa do nich ľudia poriadne obuli za neprirodzenú retuš. Upozornil na ňu aj moderátor Matej Sajfa Cifra (36).

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda tvoria dlhoročný pár a majú spolu aj syna. Každý rok si užívajú v lete spoločnú dovolenku, z ktorej posielajú na Slovensko pozdravy v podobe fotografií. 

Aktuálne ale ich zábery vyvolali poriadne negatívne ohlasy. „Zlatica, myslel som, že si normálna baba, ale že si retušuješ fotky z dovolenky, tak si u mňa padla...” napísal jeden z fanúšikov televízie Markíza na Facebooku. Ďalšie reakcie boli v rovnakom duchu. „Vyzerajú ako voskové figuríny,” skonštatoval iný divák.

Fotografie markizáckeho páriku neušli ani Matejovi Sajfovi Cifrovi. Ten reagoval síce mierne, ale jeho slová boli viac než veľavravné. „Kto ale vyretušuje moje dovolenkové fotky?!” napísal si na svoju stránku na sociálnej sieti. Samozrejme sa tým spustila lavína poriadne negatívnych komentárov. 

Samotná moderátorka nakoniec v piatok poobede zareagovala tak, že na svoj Facebook zavesila originál fotografie. V sprievodných slovách tvrdí, že ide o zábery hotelového fotografa, ktorý zrejme upravuje všetky svoje diela. „Priatelia a špeciálne Sajfa, dávajte si v Turecku pozor, aby ste rovnako ako my neskončili tučne vyretušovaní,” dodala na záver. 

Sajfa týmto statusom rozprúdil búrlivú diskusiu.
Zobraziť galériu (7)
Sajfa týmto statusom rozprúdil búrlivú diskusiu.

Zlatica Puškárová zverejnila originálny záber z dovolenky.
Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová zverejnila originálny záber z dovolenky.

Viac o téme: Zlatica PuškárováMatej Sajfa CifraPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu