Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z markizáckej farmárky SEXbomba: Napumpované pery a prsia cez celý monitor!

Jana Hrmová na markizáckej Farme viditeľne pribrala. Dnes je z nej však hotová sexbomba. Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová na markizáckej Farme viditeľne pribrala. Dnes je z nej však hotová sexbomba. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, to je kočka! Exfarmárka Jana Hrmová (21) je kus ženskej. Dokazovala to už počas svojho pobytu na markizáckej Farme, kde neustále pretŕčala svoje prsia v hlbokých výstrihoch. Mimo civilizácie sa jej však podarilo aj viditeľne pribrať. No dnes už po macatej súťažiacej zo statku nie je ani stopy. Z tmavovlásky je totiž hotová sexbomba.

Jana Hrmová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Farma. Tam síce napriek nepriaznivým podmienkam dbala o svoj výzor, no vďaka nekvalitnej strave sa jej podarilo aj viditeľne pribrať. Dnes je však ušmudlaná farmárka iba dávnou minulosťou.

Z tmavovlásky je hotová sexbomba. Na sociálnu sieť instagram totiž zavesila fotku, ktorá je toho jasným dôkazom. Nikomu neujde jej zmyselný pohľad, ale ani prsia cez celú obrazovku a napumpované pery. A Jana sa netají tým, že si ich zväčšuje. Nie však botoxovými injekciami, ako u mnohých známych dám býva zvykom – na svoju pusu použila špeciálny prístroj, ktorý ich len opticky nafúkol.

To, že je exfarmárka poriadna kočka, dokazujú aj reakcie jej priaznivcov. „Existuje niečo pôvabnejšie?“ napísal jeden z komentujúcich. „Sesky mi idú rozbiť displej,“ napísal ďalší a pridal niekoľko nadšených smajlíkov. Čo na Janu hovoríte vy? 

Jana Hrmová si na Instagram zavesila fotku, na ktorej má doslova napumpované pery a prsia takmer cez celú snímku.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová si na Instagram zavesila fotku, na ktorej má doslova napumpované pery a prsia takmer cez celú snímku.  (Zdroj: Instagram)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu