Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podozrivé ťahy okolo Tanca snov: Obavy z podvodu... Môže za všetko Heringhová?!

Stojí za vypadnutím zo súťaže samotná Andrea Heringhová? Zobraziť galériu (9)
Stojí za vypadnutím zo súťaže samotná Andrea Heringhová?

BRATISLAVA - Definitívny koniec! V nedeľu sa s Tancom snov rozlúčili Andrea Heringhová (34) a Michal Potocký. Mnohí diváci sa však na sociálnych sieťach sťažujú, že tomuto páru nevedeli počas priameho prenosu odoslať hlasy. Rodina chorého Rada, pre ktorého tancovali, prezradila aj ďalší podozrivý fakt ohľadom vypadnutia tejto dvojice zo súťaže. A konšpiračné teórie na seba nenechali dlho čakať. Za všetkým má byť práve tmavovláska, ktorá vraj ďalej odmietala šaškovať pred celým národom.

Vážne podozrenia! Po nedeľnom vyhadzove Andrey Heringhovej a Michala Potockého zo šou Tanec snov, sa na sociálnych sieťach objavili znepokojujúce informácie. „Zaujímavé, že veľa ľudí sa stažuje na to, že im nešlo posielať smsky počas ich tanca. Veľmi zvláštne,” napísala na facebookovej stránke súťaže jedna z diváčok, no nebola jediná. 


Samé šoky v Tanci snov: Heringhová úplne mimo, Kollárov nečakaný úlet a nakoniec... Mórovej kolaps!


Okrem iných rovnakú skúsenosť popísala aj sestra tancujúceho Michala a chorého Rada, pre ktorého išiel výťažok z hlasovania. „Smsky sa ľuďom nedali odoslať. Koľkí mi písali...” uviedla Veronika Potocká. Topky.sk sa preto v televízii informovali, či nemohlo dôjsť k nejakej technickej poruche. „Podľa našich informácií bolo všetko v poriadku, sms normálne prichádzali a žiadne problémy sme nezaznamenali,” odpovedali nám na Kolibe. 

Rodina Michala a Rada však vzniesla aj závažnejšie obvinenie. Sestra aj mama totiž opísali podozrivú udalosť, ktorá sa mala odohrať pár dní pred priamym prenosom. „Keď prišiel kameraman robiť dokrútku, tak sa prezradil, že či tam ide o odstúpenie. Pomýlil sa, myslel vyhadzov. A to vedeli už počas týždňa,” tvrdí Veronika. Rovnako aj Júlia Potocká poznamenala, že o vypadnutí svojho syna vedela dopredu. 

Na komentáre oboch žien reagovali mnohí fanúšikovia. A okamžite vznikli aj konšpiračné teórie. Podľa nich sa mala o koniec v šou zasadiť samotná Andrea Heringhová. A to kvôli tomu, že týždenník Plus 7 dní priniesol informáciu o ďalšom očakávanom potomkovi Borisa Kollára. „Po prevalení istej aféry som na začiatku týždňa písala, že sa Andrea dá vyhodiť zo súťaže, zahrajú divadlo, Ďurovčík ju skritizuje...” napísala istá Zuzana. A podobných názorov o tom, že matka boháčových dvoch detí nezniesla hanbu a sama chcela odísť, sa objavilo viac. 

V prospech tejto teórie môže hrať fakt, že Heringhová tentoraz tancovala naozaj zle. Pôsobilo to, akoby zabúdala kroky a vystúpenie si vôbec neužívala. Zaujímavé tiež je, že po vyhlásení výsledkov sa u nej neobjavila ani slzička, akoby ju verdikt o vypadnutí vôbec nemrzel. 

No a v súvislosti s Borisom treba poznamenať, že na vzornú rodinku sa už v zákulisí nehrali. Na rozdiel od minula fotografom so spoločnou dcérkou nepózovali. Navyše, v závere večera, akonáhle brunetke odovzdal kvety a potriasol rukou Michalovi, okamžite sa vyparil. Malú Saru Zoe, ktorú na parket priviedol, tam nechal stáť samú. 

Bývalej playmate možno po rokoch ani nevadí, že boháč má deti s inými. Zrejme by však chcela byť o takýchto faktoch informovaná skôr než zvyšok Slovenska. Či by však bola schopná kvôli tomuto potopiť svojho tanečného partnera, vie len ona sama. 


Mohlo by vás zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu