Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kukura prichytený za hranicami: Preboha, veď vyzerá ako bezdomovec!

Zarastený herec Juraj Kukura v čiernej čiapke a s igelitkou v ruke pôsobil ako bezdomovec. Zobraziť galériu (5)
Zarastený herec Juraj Kukura v čiernej čiapke a s igelitkou v ruke pôsobil ako bezdomovec. (Zdroj: showpix.cz)

PRAHA - To nemôže byť on! Tieto slová si zrejme po zhliadnutí najnovších snímok povie nejedna z fanúšičiek herca Juraja Kukuru (67). Českým fotografom sa totiž niekdajšieho idola slovenských žien podarilo zachytiť v uliciach Prahy v podobe, v akej by uznávaného divadelného riaditeľa spoznal len málokto. Zarastený pán s čiernou čiapkou na hlave, utrápeným výrazom a igelitovými taškami v rukách totiž viac ako umelca pripomínal bezdomovca.

Obľúbený slovenský herec Juraj Kukura patril svojho času k veľkým lámačom ženských sŕdc. O jeho uhrančivom pohľade a zjave talianskeho Dona Juana snívali tisícky fanúšičiek. No mnohé z nich by po rokoch svojho idola zrejme ani len nespoznali. Českým fotografom sa totiž aktuálne podarilo nášho umelca nafotiť v uliciach Prahy. A viac ako uznávaného divadelníka pripomínal zjavom skôr bezdomovca.

Zarastený pán so šálom okolo krku a čiernou čiapkou na hlave veru ako idol česko-slovenských žien nevyzeral. Jeho neupravený výzor umocňoval aj zničený výraz tváre, ktorý sem-tam okorenil vyplazeným jazykom, či igelitová taška v jeho ruke. No schválne, spoznali by ste takto známeho herca? 

Juraja Kukuru nafotili českí fotografi v uliciach Prahy. No viac ako uznávaného herca pripomínal svojím výzorom bezdomovca.
Zobraziť galériu (5)
Juraja Kukuru nafotili českí fotografi v uliciach Prahy. No viac ako uznávaného herca pripomínal svojím výzorom bezdomovca.  (Zdroj: showpix.cz)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu