Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Víťazka Farmy dostala od Markízy výhru: Pozrela na účet a doslova onemela!

Keď Lenka Švaralová pozrela na výhru na svojom účte, zostala sklamaná. Zobraziť galériu (5)
Keď Lenka Švaralová pozrela na výhru na svojom účte, zostala sklamaná. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nečakala! V polovici decembra vyvrcholila piata séria markizáckej reality šou Farma. Tá sa po tvrdom súboji skončila víťazne pre mladú mamičku Lenku Švaralovú (27). Ako sme najnovšie zistili, po viac ako mesiaci od finále brunetke konečne dorazila na účet jej zaslúžená výhra. Radosť z financií však Levičanke narušil fakt, že na svojom bankovom konte zďaleka nenašla sľubovaných 50 000 eur.

Dlhé mesiace strávené mimo civilizácie na markizáckej Farme sa vyplatili súťažiacej Lenke Švaralovej. V polovici decembra totiž porazila vo veľkom finále Tibora Repu a stala sa tak absolútnou víťazkou piatej série obľúbenej reality šou. Okrem dobrého pocitu, ktorý si z náročného súboja odniesla, získala tmavovláska aj výhru 50 000 eur. Tá jej práve v týchto dňoch dorazila na účet. No hoci pôsobila suma na prvý pohľad rozprávkovo, realita je trochu iná.

V skutočnosti totiž bola jej výhra výrazne okresaná. Z celkovej sumy 50 000 eur musela zaplatiť daň. Výsledkom je, že Levičanke na účet prišlo takmer o 10 000 eur menej, než predpokladala. „Len dúfam, že nebudem musieť ešte niečo platiť do zdravotnej poisťovne alebo takto, lebo potom to bude naozaj veľmi smiešna výhra,“ povedala pre Topky.sk Švaralová. „Už tých 50 000 na dnešnú dobu nie je nič moc svojím spôsobom. A ešte keď sa to takto posťahuje... Ale zas lepšie ako nič a ako byť s dlžobami,“ dodala k tomu víťazka farmárskeho projektu.  

Vytúžená cena tak má trochu horkú príchuť. Na jednej strane sa vďaka nej Lenka môže začať zbavovať dlhov, no príliš si vyskakovať nemôže. Na vlastný dom jej už asi nezostane. „No uvidíme, čo z toho zvýši. Možno pôjdeme riešiť konečne aj to bývanie. Teraz sa už cítim spokojne,“ prezradila nám tmavovláska.

V súvislosti s výhrou však zažila aj nepríjemné situácie. Zrazu sa jej čoraz častejšie začali ozývať starí známi, ale aj úplne cudzí ľudia. „A koľko ich bolo... Supy sa začali zlietať veľmi rýchlo. Ale ja si držím pri sebe tých ľudí, ktorí boli pri mne aj vtedy, keď som mala problémy. Ostatní ma nezaujímajú,“ povedala nám Švaralová. Niektorí sa dokonca nerozpakovali priamo si od nej vypýtať peniaze. „Celý Facebook som mala správ typu: ‚Nevyšlo mi na Vianoce, nevieš mi poslať 50 eur?‛ A takéto podobné... Na to buď nereagujem alebo napíšem: ‚Tak ako si pomohol ty mne, tak pomôžem aj ja tebe. Maj sa pekne‘,“ vysvetlila nám Lenuš, ktorá po víťazstve v šou rozhodne nezaspala na vavrínoch. Naopak, našla si prácu a už sa obzerá aj po vhodnej vysokej škole, na ktorú by sa prihlásila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu