Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zúfalstvo na markizáckej Farme: Prečo práve ja?!

V dueli sa proti sebe postavili dobrí kamaráti Ľuboš Jankech a Matúš Lengvarský. Zobraziť galériu (10)
V dueli sa proti sebe postavili dobrí kamaráti Ľuboš Jankech a Matúš Lengvarský. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na markizáckej Farme sa v piatok večer opäť vyraďovalo. Proti sebe sa tentokrát postavili dobrí kamaráti - Ľuboš Jankech (37) a Matúš Lengvarský (25). Do súboja ich dostal podraz od farmára týždňa Rezu Giviliho (31), ktorý tvrdil, že do vyraďovania pošle ženy. Sľub však nesplnil a kolegom sa tak postaral o poriadne krušné chvíle. Počas duelu panovalo hotové zúfalstvo, víťaz totiž nedokázal prehrýzť, že domov poslal priateľa.

Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. V tom poslednom si zmerali sily dvaja kamaráti - Ľuboš Jankech a Matúš Lengvarský. Proti sebe sa však nepostavili dobrovoľne, v súboji skončili kvôli podrazu od farmára týždňa Rezu Giviliho. Práve jeho hlas totiž rozhodol o tom, že sa o postup pobijú páni. No keďže v hre zostali už iba poslední traja, sluha nemal  na výber a v stodole napokon skončil so svojím dobrým priateľom.

Prvá duelová disciplína prebehla priam bleskovou rýchlosťou - v hákovaní mal jasne navrch mladší Matúš. Získal teda prvý bod. Druhý súboj bol už oveľa napínavejší. V preťahovaní lanom obaja chlapi predviedli silu a výdrž. Po tuhom boji napokon aj druhý bod získal rodák zo Spišskej Novej Vsi, a tak sa stal víťazom. 

Výhra však mala pre mladého stavbára poriadne trpkú príchuť. Fakt, že posiela domov svojho priateľa, totiž niesol poriadne ťažko. „Dosť mi to prišlo ľúto. Človeka, s ktorým som sa tu smial, robil som si s ním srandu, posielam domov. Mal svoj sen, no prišiel som ja a ten sen zmizol. Prečo práve ja? Prišlo mi to ľúto, že práve ja som poslal domov kamaráta,“ zveril sa so svojimi pocitmi po dueli Lengvarský. 

Vyradenému farmárovi sa podarilo udržať na Farme dlhých päť týždňov. Jeho hlavnou motiváciou bola vízia pomôcť svojej sestre, ktorej zahynul pred tromi rokmi manžel pri autonehode. Ostala sama so štyrmi deťmi. Dnes je ale jasné, že jej finančne neprispeje, lebo zlyhaním v dueli stratil aj možnosť zabojovať o výhru 50 000 eur. „Prehral som na plnej čiare 2:0, takže sen sa rozplynul ako para nad hrncom. Nikdy to nebýva príjemné, keď si človek voľačo vysníva. Už-už som bol pred dverami a naraz sa zamkli. Takže nie je to najlepší pocit,“ zhodnotil svoje dojmy po dueli Jankech. Po jeho odchode zostali na farme už iba dvaja muži a štyri ženy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu