Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Christovej súkromná foto: Takto teraz vyzerá kráľovná krásy!

Ivana Christová málokedy ukazuje súkromné fotografie. Zobraziť galériu (7)
Ivana Christová málokedy ukazuje súkromné fotografie.

BRATISLAVA - Prekvapila! Ivana Christová (43) má podobne ako iné známe tváre profil na sociálnej sieti. V jej prípade však nie je zahltený fotkami - zverejňuje ich totiž len občas. Zvyčajne ide o profesionálne modelingové zábery. Pred pár dňami však tmavovláska urobila výnimku a na internet zavesila takzvanú selfie, ktorá ju zachytáva v jej bežnej podobe.

Ivana Christová sa stala československou miss v roku 1989 a vďaka zisku titulu si otvorila cestu aj k svetovému modelingu. Neustále diéty jej však spôsobili zdravotné problémy, a tak s touto profesiou sekla. Odvtedy bojuje s kilami navyše. 

Stále je však príťažlivým objektom pozornosti. Svedčia o tom aj nadšené komentáre k jej fotografiám na sociálnej sieti. No zábery, ktoré bývalá modelka zverejňuje, patria k tým profesionálnym - svedčí o tom tmavovláskina vizáž aj kvalita snímok.

Pred pár dňami však Ivana urobila výnimku. Na jej profile sa totiž objavila momentka, na ktorej je zachytená ako bežná žena. „Ako vždy, stále pekná,” zožala kompliment aj v tomto prípade. Christová sa totiž môže chváliť atraktívnymi črtami tváre a plnými perami. A na tom sa už zrejme nikdy nič nezmení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu