Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexica z markizáckeho Let´s Dance sa predviedla: Hore bez a žiadny mejkap!

Natália Glosíková odhalila tvár bez mejkapu aj svoje poprsie. Zobraziť galériu (7)
Natália Glosíková odhalila tvár bez mejkapu aj svoje poprsie.

MAKARSKÁ - Má čo ukázať! Natália Glosíková (24) patrila v Let´s Dance k najsexi tanečniciam. A treba podotknúť, že šarm jej nechýba ani teraz, keď sa už z obrazoviek vytratila. Aktuálne si užíva dovolenku v Chorvátsku so svojím priateľom Jakubom, kde sa počas slnenia na pláži chváli nielen svojou postavičkou. Kráska sa totiž odvážila odhodiť aj horný diel plaviek, či ukázať svoju tvár bez akéhokoľvek líčenia.

Užíva si! Natália Glosíková sa stala známou vďaka súťaži Let´s Dance. Projekt sa už z obrazoviek markízy síce vytratil, no sexi tmavovláska naďalej púta pozornosť. Na sociálnej sieti Instagram v týchto dňoch potešila oči nejedného svojho fanúšika. 

Tanečnica totiž najnovšie vystavila na obdiv svoje príťažlivé telo v plavkách. Zverejnila však toho ešte viac. Jedna zo snímok dokazuje, že v zahraničí nemá Natália problém obnažiť sa aj trochu viac. Na jednej z pláží sa totiž opaľovala hore bez

Okrem toho sa tmavovláska odhalila aj iným spôsobom. Bez problémov dopriala všetkým detailný pohľad na svoju tvár bez mejkapu. Zdobilo ju len opálenie a široký úsmev. 

Sexi tanečnica Natália Glosíková si užíva letnú dovolenku.
Zobraziť galériu (7)
Sexi tanečnica Natália Glosíková si užíva letnú dovolenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu