Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miro Jaroš predstavil novinku: Fuj, to je ale slizké!

Miro Jaroš vo štvrtok predstavil svoju novú knihu pre deti. Zobraziť galériu (12)
Miro Jaroš vo štvrtok predstavil svoju novú knihu pre deti. (Zdroj: Ramon Leško)

BRATISLAVA - To sa len tak nevidí! Miro Jaroš (36) sa okrem spievania už nejaký ten čas venuje aj písaniu. A na svojom konte má v týchto dňoch tretiu knihu pre deti. Najnovší titul Na ceste mal krst vo štvrtok v jednom z bratislavských hračkárstiev. Do sveta ho autor uviedol naozaj netradične, priam slizky - po publikácii totiž liezli dva naozaj veľké africké slimáky.

V jednom z bratislavských hračkárstiev sa vo štvrtok konal krst novej knihy speváka Mira Jaroša. Ten má na svojom konte už dva tituly určené pre deti. Prvý s názvom Čarovné slovíčka učí deti ako slušne rozprávať, druhý - Čisté rúčky, je zas plný užitočných rád ako správne dodržiavať dennú hygienu. 

Najnovší umelcov počin sa volá Na ceste a je doplnený, rovnako ako všetky jeho predchádzajúce knihy, aj o chytľavú pieseň. „Kniha je určená všetkým deťom a ich rodičom, ktorí sa chcú správať na ceste disciplinovane aj bezpečne,“ vysvetlil pre topky.sk autor Jaroš. 

Jedinečné dielo do sveta uviedla Oľga Belešová, ktorá sa deťom predstavila v kostýme dôstojníčky policajného zboru. Herečka však pri tom mala skutočne netradičných pomocníkov - po knihe totiž liezli dva obrovské africké slimáky. Takýto slizký krst sa teda len tak nevidí. 

VIDEO: Vypočujte si skladbu Na ceste, ktorá je súčasťou rovnomennej knihy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu