Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dominika Mirgová vytasila oblinky: Tričko hore, pupok von!

Dominika Migová odhalila v klipe svoje brucho. Zobraziť galériu (11)
Dominika Migová odhalila v klipe svoje brucho. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Odhalila telo, rozvlnila boky! Dominika Mirgová (22) v týchto dňoch predstavuje svoj nový videoklip k piesni Vám. Pri nakrúcaní si speváčka vyhrnula tričko a pred kamerami predviedla svoje ženské krivky. Na svoje obliny lákala aj fešných chlapcov.

Dominika Mirgová patrí k známym ženám slovenského šoubiznisu, ktoré sú zaoblené na tých najsprávnejších miestach. No napriek tomu, že sa mladá speváčka nemôže radiť k vychrtlinám, za svoju postavu sa rozhodne nehanbí. Práve naopak, blondínka sa netají tým, že je so svojimi krivkami nadmieru spokojná. 

A dokazuje to aj v najnovšom videoklipe k piesni Vám. Práve tam totiž speváčka naplno predviedla svoju ženskú postavu. Vyhrnula si tričko a svetu ukázala svoje bruško. A hoci sa nemôže popýšiť postavičkou modelky, s pár kilami navyše si hlavu rozhodne neláme, hlavne chce zostať sama sebou. Pieseň je totiž venovaná jej verným fanúšikom, ktorí ju milujú takú, aká je. 

„V klipe som si vyskúšala aj niekoľko vlasových stylingov, bolo to skvelé. Chcela som fanúšikom ukázať kúsok svojho sveta. Kým sa s nimi stretnem na javisku, vždy sú to hodiny príprav aj odriekania, ale mám to rada. Ten pocit, keď im spievam a oni mi dávajú energiu, by som za nič nemenila,“ prezradila pre topky.sk Mirgová, ktorá si natáčanie klipu poriadne užila.

A spolu s ňou aj fešní tanečníci - bývalá superstaristka s nimi totiž poriadne flirtovala. „Nakrúcanie bola zábava, vyšlo nám aj pekné počasie. Chalani boli fešáci, ale flirtovali sme len v rámci scenára. Na nakrúcaní bol aj môj priateľ, on je moja najväčšia láska,“ povedala nám zamilovaná speváčka. 

Chcete vedieť, kto Dominike pomáhal s textom? Prečítajte si o novinke viac

Sledujte nový videoklip Dominiky Mirgovej k piesni Vám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu