Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka farmárka hore bez: Nahá sa zahrala na svetovú topmodelku!

Martina Štetiarová (vľavo), známa z tretej série markizáckej Farmy, sa pri fotení zahrala na svetovú topmodelku Candice Swanepoel. Zobraziť galériu (8)
Martina Štetiarová (vľavo), známa z tretej série markizáckej Farmy, sa pri fotení zahrala na svetovú topmodelku Candice Swanepoel. (Zdroj: LSZ Photography)

BRATISLAVA - Zvádza! Uplynulý rok bol pre krásku z markizáckej reality šou Farma Martinu Štetiarovú (29) veľmi úspešný. Najprv vyhrala titul Miss Carat Tuning, potom dostala niekoľko modelingových ponúk zo zahraničia a napokon si zahrala v seriáli Komisár Rex. Najnovšie sexica pred objektívom fotoaparátu napodobnila svetovú topmodelku - nechala sa nafotiť iba v červených nohavičkách.

Strieborná finalistka súťaže Dievča leta 2012 Martina Štetiarová sa síce v markizáckej reality šou Farma dlho neohriala, no podarilo sa jej presadiť vo vodách modelingu. Okrem toho, že v uplynulom roku zabodovala v súťaži Miss Carat Tuning 2013 či nafotila taliansky kalendár, v ktorom pózovala ako známa „záchranárka“ Pamela Anderson, uspela dokonca aj pred kamerami. Zahrala si totiž v jednej z epizód známeho seriálu Komisár Rex

Najnovšie zvodná kráska dostala opäť ponuku zo zahraničia. Klient pritom mal jednu veľmi prísnu podmienku. „Fotilo sa pre jeden známy zahraničný butik a keďže požiadavkou bola typová podobnosť s Candice Swanepoel, vybrali si pre valentínsku kampaň napokon mňa,“ povedala pre topky.sk nadšená modelka.

Martina sa takmer nahá postavila pred objektív fotoaparátu a zahalená iba do červených nohavičiek napodobnila svetovú topmodelku. Vďaka platinovým vlasom a mrazivému prostrediu na výslednej snímke vyzerá ako sexi ľadová kráľovná.

Martina Štetiarová svojimi dokonalými krivkami zaujala aj za hranicami našej krajiny. Najnovšie nafotila valentínsku kampaň pre talianskeho klienta.
Zobraziť galériu (8)
Martina Štetiarová svojimi dokonalými krivkami zaujala aj za hranicami našej krajiny. Najnovšie nafotila valentínsku kampaň pre talianskeho klienta.  (Zdroj: LSZ Photography)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu