Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladica Müllerová (51) boduje: Viac sexi než dcéra (19)!

Šarm a elegancia sa v rodine Sone Müllerovej dedia z generácie na generáciu. Zobraziť galériu (7)
Šarm a elegancia sa v rodine Sone Müllerovej dedia z generácie na generáciu.

GRÉCKO - Krásu majú v rodine! Soňa Müllerová (51) sa pred pár dňami vrátila zo slnečného Grécka, kam si vyrazila za oddychom. Moderátorke verejnoprávnej televízie robili spoločnosť jej rodičia a dcéra Ema (19), ktorá sa živí ako modelka. Pri pohľade na dovolenkový záber by však mnohým napadlo, že na prehliadkovom móle by určite zažiarila aj šarmantná päťdesiatnička.

Soňa Müllerová patrí k ženám, ktoré sa o svoj zovňajšok náležite starajú. Moderátorka relácie Dámsky klub má nielenže tvár ako také dievčatko, bezchybná je aj jej postavička. Plavovláska sa svojimi krivkami pochválila aj na dovolenkovej momentke, na ktorej pózovala v kratučkých šortkách. Vďaka tomu provokovala dokonca viac, než jej dcéra Ema, ktorá svoju figúru schovala do maxišiat.

Spomínané krásky si užívali pobyt pri mori aj v spoločnosti moderátorkiných rodičov. Pri pohľade na Soninu mamu je hneď jasné, po kom zdedila šarm a eleganciu. „Bolo nám výborne. More krásne, osviežujúce a konečne sme boli opäť po dlhšom čase všetci spolu. Vždy som taká šťastná, keď mám pri sebe rodičov a deti a k tomu ešte také nádherné prostredie,” komentovala chvíle strávené v Grécku Müllerová.

Kým Soňa Müllerová pózovala pred objektívom v kratučkých šortkách, jej dcéra Ema stavila na dlhé šaty.
Zobraziť galériu (7)
Kým Soňa Müllerová pózovala pred objektívom v kratučkých šortkách, jej dcéra Ema stavila na dlhé šaty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu