Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Heringhovej sokyňa: Otrčila zadoček aj...

Playmate roka 2010 Stanislava Gálová sa predviedla zo všetkých strán. Zobraziť galériu (14)
Playmate roka 2010 Stanislava Gálová sa predviedla zo všetkých strán.

BRATISLAVA - Predviedla sa! V utorok večer sa konala voľba najkrajšej ženy spomedzi tých, čo sa v uplynulom roku vyzliekli pre pánsky magazín. Titulom Playmate roka 2010 sa môže pýšiť Stanislava Gálová (27), ktorá má syna s exmanželom Andrei Heringhovej (30) – Gabrielom. Zdá sa, že tmavovláska získala titul oprávnene – odhalila sa aj na párty!

Nezaprie sa! Stanislava Gálová bola zvolená za najsexi playmate uplynulého roka. Korunovala ju minuloročná držiteľka titulu Andrea Járová. "Nečakala som to. Bola som príjemne prekvapená," povedala nám Gálová, ktorá si víťazstvo celý večer patrične užívala. Počas zábavy dokonca prítomným hosťom ukázala zvodné krivky. V čiernych krátkych šatách otrčila nielen zadoček, ale aj rozkrok.

Málokto by uveril, že playmate so sexi telom je už mamičkou. Stanislava má 5-ročného syna Franca. Otcom je nitriansky podnikateľ Gabriel Heringh. Ten má zjavne veľkú slabosť na dievčatá, ktoré sa vyzliekli pre pánsky magazín. Veď aj jeho exmanželka Andrea Heringhová v minulosti nafotila piakntné snímky. Dokonca aj najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová s ním tvorila pár. 

Chcete vedieť, ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Sledujte Topky TV: Takto na párty vyzeralo.

play mate

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu