Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Ďalší papaláš predviedol svoje umenie: Aj v Bratislave sa musí na červenej stáť!

Vodičovi sa zjavne na zelenú čakať nechcelo. Zobraziť galériu (2)
Vodičovi sa zjavne na zelenú čakať nechcelo. (Zdroj: YouTube/Vicious Human)

BRATISLAVA - Ktohovie, kam sa ponáhľal vodič auta s diplomatickým evidenčným číslom, keď nevedel vydržať pár sekúnd, kým padne na semafore v Bratislave zelená. Bežný smrteľník by za takéto porušenie predpisov vyfasoval mastnú pokutu a polícia by mu poriadne prehovorila do duše, aby vedel, že svojím nezodpovedným správaním ohrozuje iných účastníkov cestnej premávky. Diplomati či konzuli majú síce priestupkovú imunitu, ale to neznamená, že by si mali robiť zo zákonov "dobrý deň".

Vaše tipy

"Podarilo sa mi 10.2. natočiť nasledovné arogantné prejdenie na červenú pri ZOO Bratislava. Diplomati majú veľmi širokú imunitu, ale vadí mi, že ju takto niektorí zneužívajú, drzo porušujú predpisy a ohrozujú ostatných účastníkov premávky," napísal nám autor videa, ktoré bolo zverejnené aj na portáli YouTube.

VIDEO Ďalší papaláš predviedol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Vicious Human)

Vodič na tmavom Hyundai iX35 sa pravdepodobne spoliehal na svoju imunitu, keď vošiel do križovatky napriek tomu, že na semafore svietila červená. Asi rátal s tým, že z toho nebudú vyvodené žiadne dôsledky. Otázne je, čo by sa stalo, keby spôsobil dopravnú nehodu.

Diplomat v tom nie je sám

Otázka bezpečnosti však nebola prvoradá ani pre iného vodiča, o ktorom sme nedávno informovali. Úradník na bielej Kii najprv obiehal kolónu áut stojacu na jednej z petržalských križovatiek cez dve plné čiary a v inom prípade prešiel na červenú, hoci sa v tej chvíli na priechode nachádzali chodci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu