Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Odvážny vodič z Detvy: Skúšal svoj luxusný tereniak, vtipný dôkaz na FOTO

Vodič sa asi chcel vytiahnuť   Zobraziť galériu (2)
Vodič sa asi chcel vytiahnuť (Zdroj: Foto: Facebook)

DETVA - Takto zaparkovať auto ste ešte nevideli. Nevedno, či vodičovi bolo peši prejsť do obchodu priďaleko, alebo išlo z jeho strany len o recesiu. V každom prípade stretu s mužmi zákona sa nevyhol.

Vaše tipy

Vodič terénneho Mercedesu G 500 s pohonom 4 krát 4 si problém so zaparkovaním očividne nerobil. Ťažko sa však dá vysvetliť jeho počin, ku ktorému sa odhodlal uplynulý piatok v Detve. S najväčšou pravdepodobnosťou si chcel zájsť na nákup do miestnej večierky a zároven chcel vyskúšať výkonnosť tátoša. Pravdepodobne si pomyslel, že ak je jeho auto terénne, nebude problém s parkovaním rovno na schodoch. A tak aj urobil. Otázkou je, či sa mu z takto odstaveného auta aj pohodlne vystupovalo. "Majiteľ tohto G-čka si asi nechcel nechať ujsť Black Friday v lokálnej večierke," vtipne napísal užívateľ na sociálnej sieti, ktorý fotografiu zverejnil.  


Prečítajte si aj:

Parkovanie na hulváta v Gelnici na FOTO: Takto si to nedovolí hocikto! Polícia dvíha varovný prst


Incident zaznamenali aj policati. Ako nám povedala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, vodič sa dopustil priestupku, no nakoľko nikoho neohrozil a nikomu nespôsobil žiadnu škodu, ani ujmu, policajti ho na mieste vyriešili dohovorom. Aj tak odporúčame, aby ste podobné praktiky radšej neskúšali. 

Odvážny vodič z Detvy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

 

 

 

Viac o téme: ParkovanieVodičDetva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu