Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najodstrašujúcejšie VIDEO nehody: Syn miliardára nezvládol Porsche, zabil nevinnú matku s chlapcom

Z áut vyšľahli plamene. Zobraziť galériu (2)
Z áut vyšľahli plamene. (Zdroj: profimedia.sk)

ATÉNY - Obrovský výbuch, plamene a smrť štyroch ľudí, vrátane svojej, zavinil v nedeľu syn gréckeho magnáta, keď stratil kontrolu nad Porsche a narazil do zaparkovaného auta. Šokujúce zábery ukazujú športové vozidlo, ako sa šmykom rúti smerom k budove pri diaľnici medzi Aténami a Delphi v Grécku. Vodič Iorgos Vakakis a jeho nepripútaný spolujazdec Andreas Georgakopoulos (†24) boli okamžite mŕtvi, rovnako ako 33-ročná matka a jej trojročný synček, ktorí sa nachádzali v odstavenej Honde Civic.

FOTO Tragická nehoda pri Zvolene: Prevoz bábätka vrtuľníkom a fatálna správa pre matku!

Iorgos Vakakis bol podľa portálu MailOnline syn boháča Apostolosa Vakakisa, majiteľa reťazca supermarketov Jumbo. Zrážku zachytila bezpečnostná kamera a záznam z nej je zdieľaný na internete.

Najodstrašujúcejšie VIDEO nehody: Syn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zobrazuje Porsche, ako odbočí z diaľnice vo vysokej rýchlosti a dostane sa do šmyku. Neovládateľné vozidlo narazí do zaparkovanej Hondy Civic tak silno, že oba stroje odhodí do budovy, kde explodujú.

Jedného z mužov v Porsche vymrštilo pri nehode z vozidla, kde podľahol následkom zranení. Druhý zomrel priamo v aute. Tragédiu prežil iba otec rodiny, ktorý sa v čase nárazu nachádzal na toaletách. Jeho manželka a synček zahynuli v Honde, pomôcť im už nedokázal.

Iorgos Vakakis bol na návšteve príbuzných v Grécku počas krátkej prestávky popri štúdiu v Spojených štátoch. Podľa polície, ktorá už začala vyšetrovanie, išlo Porsche zrejme výrazne rýchlejšie ako maximálnou povolenou rýchlosťou 120 km/h. Niektoré médiá uvádzajú, že sa rútil až 195 km/h.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Vakakis bol považovaný za budúceho dediča impéria, ktoré zahŕňa viac ako 80 obchodov po celom svete, 52 z nich v Grécku. V roku 2015 činil ročný zisk siete Jumbo 780 miliónov eur.

Viac o téme: NehodaPorscheIorgos Vakakis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu