Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia dráma v nočnom klube: VIDEO Strelec pálil do tančiaceho davu, najmenej päť mŕtvych

Ľudia sa po útoku dali na útek. Zobraziť galériu (2)
Ľudia sa po útoku dali na útek.

MEXIKO - Zábava v mexickom nočnom klube sa dnes ráno stala minimálne pre piatich ľudí osudnou. Neznámy útočník zahájil cez otvorené okno paľbu a niekoľko ďalších ľudí zranil. Zatiaľ nie je jasné, či bola streľba teroristickým útokom alebo súčasťou vojny drogových gangov, ktoré v oblasti pôsobia.

Strelec pálil okolo tretej hodiny ráno cez otvorené okno v klube Blue Parrot v mexickom meste Playa Del Carmen. Najmenej päť ľudí zabil a nespresnený počet ďalších zranil. Klub bol dejiskom konania festivalu BPM, ktorý hosťuje špičkových svetových dídžejov, uvádzajú mexické médiá.

Lavína teroristických útokov v Európe: Obavy z možnosti, že vraždenie bude na dennom poriadku!

V klube The Jungle niekto nahlásil ďalšiu streľbu a v blízkosti hotela Thompson malo dôjsť k napadnutiu. Momentálne nie je známe, koľko ľudí utrpelo zranenie. Miestne médiá streľbu spájajú s vyčíňaním drogovej mafie. Objavili sa však aj podozrenia, že by mohlo ísť o teroristický útok podobného charakteru, aký sa na Nový rok odohral v tureckom Istanbule.

Ďalšia dráma v nočnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Pyromechanica)

Na videách z miesta činu vidno, ako vydesení ľudia bežia ulicami preč do bezpečia. „Počuli sme niečo, čo znelo ako výstrely, ale jeden zo zamestnancov nám povedal, aby sme sa upokojili, že je to len ohňostroj. Ľudia začali vstávať a výstrely sa ozvali znova,“ opísala jedna zo svedkýň streľby v nočnom klube Blue Parrot. Útočník z miesta činu ušiel. Polícia zatiaľ nepotvrdila žiadne zatknutie podozrivého.

Viac o téme: Streľbaútok MexikoTanečný klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu