Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pozorovateľ zachytil záhadné zvuky nad Slovenskom: Vysvetlenie odborníčky

Záhadné zvuky nad Slovenskom
Záhadné zvuky nad Slovenskom (Zdroj: Foto: YoutTube)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo záhadné video. Sú na ňom zachytené podivné zvuky a jeho autor tvrdí, že rozhodne nepatria do nášho sveta. Vysielajú k nám mimozemšťania kódované signály, či naozaj sa na našu Zem dostali zvuky vesmírnej lode? Odpoveď sme hľadali u odborníkov.

Užívateľ zverejnil na Youtube video, o ktorom tvrdí, že ho nasnímal na Slovensku. Prekvapuje čudesnými zvukmi, ktoré naháňajú strach. Pri ich počúvaní je namieste obava, či nie sú spôsobené vplyvom mimozemskej civilizácie, ktorá chce svojou vesmírnou loďou pristáť na našej planéte.

Vysvetlenie odborníčky

O vysvetlenie sme požiadali odborníčku Gabrielu Slováková z Občianskeho združenia Slovenská asociácia výskumu paranormálnych javov. "Tak sme ​sa zase raz pobavili. Autor videa je nám veľmi dobre známy. Je to človek, ktorý považuje za UFO aj muchu na obrázku a aj z prirodzených vecí vytvára nadprirodzené," vysvetlila Slováková a doplnila: "Nikde nie je uvedená zóna, kde to natočil, čo by malo byť dosť podstatné, ale aj tak je počuteľné, že nejde o tzv. zvuky Zeme, ktoré bolo počuť pred časom."


Prečítajte si aj:

Niekto alebo niečo zabíja vyšetrovateľov UFO: Toto nemôže byť náhoda, pozrite na tie PRÍPADY


Podľa odborníčky ide o zvuk, ktorý je počuť pri úniku plynu z niektorého ventilu alebo o vypúšťanie plynu a pary. "Niečo podobné bolo natočené pred časom aj v Košiciach, ale aj tam sa preukázalo, že ide iba o vypúšťanie pary z teplárni na začiatku vykurovacej sezóny. Obdobne to bolo aj v Bratislave," vysvetlila Slováková.  

 

 

Viac o téme: ZáhadaZvukyUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu