Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Párik si užíval sex v klube: Šokovaní návštevníci si natáčali jeho orgie na gauči

Nevedeli sa od seba odtrhnúť. Zobraziť galériu (2)
Nevedeli sa od seba odtrhnúť. (Zdroj: twitter/_mollyharries)

CARDIFF - Návštevníci nočného klubu v britskom Cardiffe mali o nechcenú zábavu postarané po tom, čo si mladá dvojica začala užívať chvíle sexuálnej vášne uprostred pohovky. Vôbec jej nevadilo, že okolo nej postáva asi 25 ľudí a filmuje si ju na mobilné telefóny. Na záberoch vidno, ako žena sedí na mužovi so šatami vytiahnutými do pol pása a odhalenými intímnymi partiami.

Muž (50) vypil odvar, ktorý mu zväčšil penis: Divoký sex s milenkou a bolestivá smrť

Medzi svedkami bola aj dievčina, ktorá prišla do podniku osláviť 21. narodeniny svojho kamaráta. Záznam z orgií zverejnila na Twitteri a doplnila ho komentárom, že keď prídete do tohto klubu "vždy dostane viac než to, za čo ste si zaplatili".

VIDEO Párik si užíval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: twitter/_mollyharries)

Pre Wales Online sa neskôr vyjadrila, že párik pokračoval vo vyvádzaní najmenej päť minút, pričom ho sledovalo takmer 30 ľudí. "Jedna dievčina povedala: "Mám ich zastaviť?" Poklopala tú babu po pleci a povedala jej, že všetci sa nich dívajú, ale tá jednoducho pokračovala," objasnila autorka videa situáciu, ktorá sa odohrala počas skorých ranných hodín predminulú nedeľu.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Napokon však rozvášnenú účastníčku sexuálneho aktu niekto predsa len presvedčil, aby mala rozum, pretože vo chvíli, keď dorazili vyhadzovači, už sa im nepodarilo párik chytiť. "Bola som celkom opitá v tom čase, ale keď som to zbadala, okamžite som vytriezvela," dodala svedkyňa.

11 netradičných miest, na ktorých si musíte aspoň raz v živote zasexovať!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu