Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Konflikt v porote X Factoru: Celeste Buckingham si dovoľuje stále viac!

Celeste Buckingham a Oto Klempíř prešli viacerými výmenami názorov. Zobraziť galériu (7)
Celeste Buckingham a Oto Klempíř prešli viacerými výmenami názorov.

BRATISLAVA - Generačné rozdiely?! Celeste Buckingham (18) je najmladšou porotkyňou, aká kedy hodnotila spevácke výkony v niektorej z tuzemských šou. V X Factore sedí hneď vedľa svojského Ota Klempířa (51), ktorý je zas najstarším členom jojkárskej zostavy. Názory spomínanej dvojice sa však často nezhodujú. Nesúhlas s kolegom dáva tmavovláska otvorene najavo. Vo verbálnom rýpaní jej nebráni ani jeho vyšší vek. Ako bolo vidieť vo včerajšej časti, dovoľuje si na neho stále viac.

V porote historicky prvého česko-slovenského X Factoru dostala miesto aj 18-ročná Celeste Buckingham. Hoci pred tromi rokmi súťažila v SuperStar, kde pôsobila ako neviniatko, stihla sa za ten čas vo vodách šoubiznisu oťukať. Nebojí sa totiž doťahovať ani s prísne pôsobiacim kolegom Otom Klempířom, ktorý je od nej starší o 33 rokov. 

Nezhody medzi nimi začali už v prvej časti speváckej šou. Vtedy Celeste obhajovala postup 14-ročnej súťažiacej s tým, že aj ona sama v mladom veku prešla niečím podobným. „Ja som mala 15, mňa zobrali, ja som trpela,” robil si z nej pri tejto príležitosti posmech Oto tenkým - akože dievčenským - hláskom.

Odvtedy sa však situácia obrátila a práve Buckingham sa stala tou, ktorá do kolegu vyrýva. „Keby to bolo na tebe, tak nikto nepostúpi,” vyčítala mu podráždeným hlasom v tretej epizóde. A túto nedeľu ešte pritvrdila. Bez úcty k jeho veku či skúsenostiam hodila do pľacu poznámku, ktorá mnohých zarazila. „Ja tomuto dedkovi absolútne nerozumiem,” vyhlásila mladučká speváčka pri nakrúcaní. Oto ju následne schladil reakciou, že ešte dlho ani ničomu rozumieť nebude, čo vyvolalo v hľadisku salvy smiechu. 

S odstupom času už bol ku speváčke miernejší. „Je to pravda, ja som v jej očiach naozaj dedko. Ona má 18 a ja 51. Keby som sa v minulosti trošku ponáhľal, tak by som mohol byť naozaj jej dedko,” povedal so smiechom. Narážky na vek ho vraj neurážajú, pretože on sám berie Celeste iba ako dieťa. Tmavovláska sa k téme zatiaľ nevyjadrila. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu