Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Omyl, ktorý sa môže stať každému: Mama vyprevadila syna na vlak, po chvíli hrozné zistenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Na nešťastný omyl mamička z Liptovského Hrádku tak skoro nezabudne. V pondelok vypravila syna na vlak s tým, že sa má pripojiť k učiteľke a spoločne so spolužiakmi majú ísť na výlet. Po niekoľkých desiatkach minút s hrôzou zistila, že si pomýlila dni. V panike zavolala políciu, aby jej pomohla syna nájsť.

Nešťastný omyl sa stal v pondelok 24. apríla. Mamička 12-ročného syna vyprevadila v Liptovskom Hrádku na vlak smerom do Žiliny, kde sa mal pripojiť k svojej triednej učiteľke a spoločne s celou triedou mali absolvovať školský výlet. Mamička si ale pomýlila dni. Výlet sa koná až dnes, v utorok 25. apríla. "Keď si to chlapcova mama uvedomila, ihneď kontaktovala našich kolegov v Žiline z Oddelenia železničnej polície. Policajtov upozornila na to, že jej syn má iba 12 rokov, nemá mobilný telefón a uviedla popis oblečenia," informovala polícia na svojej facebookovej stránke. 

Omyl, ktorý sa môže
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: TASR/Vladimír Benko)


Prečítajte si aj:

Tragický víkend v Tatrách: FOTO hrdina Maťo (†28), smrť pri záchrane turistu (†22)


Muži zákona okamžite konali. Po 35 minútach od prijatia telefonátu školáka vypátrali, bol živý a zdravý. "Žijeme všetci v uponáhľanej dobe, preto si dávajte pozor aj na takéto situácie, ktoré sa môžu stať komukoľvek," vystríha polícia. 
 

Viac o téme: MatkaZáchranaŽelezničná stanicaChlapčekLiptovský Hrádok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu