Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO, ktorá dojala celú Britániu: Stačil na to jediný čin policajta

Fotka, na ktorú sa dobre pozerá PR článok
Fotka, na ktorú sa dobre pozerá (Zdroj: profimedia.sk)

SKEGNESS - Veľká Británia je dojatá z fotky, ktorá zachytáva policajta, ako drží za ruku starenku. Takýto pohľad dnes už totiž často na uliciach nevídať. Skôr je bežnejšie, keď bezbranných dôchodcov niekto okradne.

Policajný dôstojník Dave Bunker počas svojej služby v anglickom meste Skegness stretol na ulici starenku, ktorá bola dezorientovaná a navyše niesla v rukách ťažký nákup. Neváhal a hneď sa ponúkol, že jej pomôže dostať sa na autobusovú stanicu, kam mala namierené. 

FOTO, ktorá dojala celú
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tento sladký moment odfotil jeho kolega, Colin Haigh, a fotku potom zverejnil na Twitteri, kde ju v priebehu niekoľkých dní zdieľalo viac ako 20-tisíc užívateľov. "Policajná práca nie je len o chytaní zločincov, ale taktiež o chránení tých najzraniteľnejších z nás. Činy, ako tento, naši strážnici vykonávajú každý deň, len sa o nich toľko nehovorí," napísal Haigh. 

McDonald's odmietol dať pohár vody bezdomovkyni: Muž v rade za ňou spravil niečo úžasné

Napriek tomu, že ľudia Bunkera vychválili za jeho akt láskavosti do nebies, on zostáva nohami na zemi. "Veľa policajtov robí takéto veci každý boží deň a po celej krajine. Je to predsa naša práca," uviedol skromne Dave. 

Viac o téme: PolicajtPomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu