Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ste nešťastní, nespokojní alebo chorí? Návod na liečenie vlastnou mysľou!

Kniha Myslenie uzdravuje PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Myslenie uzdravuje (Zdroj: PR)

Určite si hovoríte, že o zdraví sa už popísalo mnoho. No v knihe Myslenie uzdravuje od českej autorky Jarmily Mandžukovej sa dozviete niečo viac o samoliečbe s cieľom pomôcť sebe aj ostatným. Autorka sa vám pokúsi priblížiť neobmedzené možnosti vašej mysle.

V dnešnej dobe je už priam nutné zamyslieť sa nad svojím životom, zdravím aj chorobami. Vaše myslenie v sebe skrýva nekonečné možnosti, ale pomôže vám len vtedy, ak si začnete veriť a pokúsite sa pochopiť, prečo ste nešťastní, nespokojní alebo chorí a čo vám chce vaše telo prostredníctvom choroby odkázať. A buďte si istí, že spojenie vášho pevného predsavzatia, úprimnej snahy, vôle a viery nezostane bez účinku.

Aj ten najúspešnejší človek z času na čas začne pochybovať o svojom živote a v hlave mu víria myšlienky o vlastnej bezmocnosti. S knihou Myslenie uzdravuje získate do svojich rúk nástroj, ktorý vám pomôže objaviť, pochopiť a vyskúšať množstvo metód a návodov osožných pre každého z vás. Toto dielo bude vašim užitočným radcom pri uskutočňovaní všetkých plánov a ideálov a predovšetkým pri ochrane zdravia. Neobsahuje iba súhrn určitých odporúčaní. Jednotlivé návody, ktoré v ňom nájdete, nemáte podľa autorky považovať za rozkazy. Sú to len priateľské rady a upozornenia, čoho sa máte vyvarovať a ako máte postupovať, ak chcete byť šťastní, zdraví a máte vôľu dosiahnuť svoj cieľ.

na riešenie problémov a dodá vám odvahu do života. Otvorí vám srdce, pohladí vašu dušu a ukáže možnosti samoliečby trochu inak. Dodá vám telesnú silu a duševnú vieru, aby ďalšie dni vášho života boli šťastné.

 "Mojím veľkým prianím je, aby čítanie tejto knihy bolo pre vás zaujímavé a užitočné. Som pripravená pomôcť vám a odpovedať na vaše otázky," píše autorka Jarmila Mandžuková, ktorá ponúka aj prednášky rôznym spolkom a knižniciam.

Čítaním tejto knihy a praktizovaním odporúčaných metód stratíte trochu času, ale môžete získať roky života... Ste pripravení? Nový život máte práve pred sebou.

Knihu Myslenie uzdravuje nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Myslenie uzdravuje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu