Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ste single a chcete to zmeniť? Povieme Vám ako!

Kniha Končím so strachom PR článok
Kniha Končím so strachom (Zdroj: PR)

Valentín je sviatok lásky. Buď ju hľadáte, alebo ju oceňujete. Ženy aj muži, ktorí sú single, sa na Valentína oveľa viac ako v iné dni pýtajú dve zásadné otázky: Prvá: „Prečo som stále sám/a, single?”. Druhá: „Ako môžem nájsť vhodného partnera?”.

Sebaľútosťou a podceňovaním nič nedosiahnete, akurát sa sami budete topiť vo vlastnom močiari smútku. Byť single nie je nič tragické a tiež to nevypovedá o príťažlivosti alebo ľudskej hodnote.

Status byť single je obdobie, ktoré poskytuje priestor na sebareflexiu a prehodnotenie svojho života. Nie je to žiadna katastrofa, treba si ujasniť, čo chcete vo vzťahu a v živote ďalej.

Fázou single sa určite neprechádza rýchlo, pretože nedáte dostatok času sami sebe na prečistenie mysle alebo budete hľadať len náhradu za predošlý vzťah. A následne je veľmi pravdepodobné, že pritiahnete podobného alebo horšieho partnera, ako bol ten posledný. Na druhej strane, ak zotrváte v stave single príliš dlho, tak je pravdepodobné, že si na tento stav zvyknete a budete ho akceptovať, čo môže spôsobiť prehĺbenie vášho strachu a neistoty.

Ako sa dostať z tohto uzavretého kruhu? Ako prekonať strach zo samoty, z odmietnutia alebo neistotu, že nie som dosť dobrý/á? Ako prekonať vnútorné bloky, vyčistiť myseľ a srdce, urobiť hrubú čiaru a nájsť lepšieho partnera? Ako zvýšiť svoje sebavedomie, aby som si viac veril?

Čím skôr prekonáte svoje strachy, tým skôr sa otvoríte novej láske, intimite a vysnívanému vzťahu.

V druhej knihe Končím so strachom od autorky Kataríny Zacharovej, transformačnej trénerky, ktorá žila časť života v Ázii a momentálne úspešne pomáha prekonávať ľuďom na Slovensku ich strachy, obavy a problémy s napredovaním a zmenou v živote.

Kniha Končím so strachom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamný článok -

Viac o téme: Kniha Končím so strachom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu