Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nemá ruky, ani nohy. A predsa žije šťastne a plnohodnotne. Možno lepšie ako vy!

PR článok Zobraziť galériu (4)

Nick Vujicic sa narodil bez rúk a nôh, podarilo sa mu však prekonať svoje postihnutie a vedie nezávislý, bohatý, plnohodnotný a „šialene dobrý” život. Aký je váš život? Neustále sťažovanie a bedákanie nikam nevedie. Z Nicka sa stal medzinárodne uznávaný motivačný spíker a nadšene šíri svoje posolstvo.

Prostredníctvom svojej knihy Život bez hraníc sa nám snaží ukázať, vysvetliť a naučiť ako prijímať to, čo nedokážeme mať v našom živote plne pod kontrolou, a tiež ako sa sústrediť na to, čo je v našich silách a možnostiach možné zmeniť. Prostredníctvom svojho životného príbehu, ale aj príbehov iných ľudí sa snaží sa ukázať „ten správny smer“ pre náš život.

Jeho vlastné slová hovoria za veľa:

„Volám sa Nick Vujicic a som vďačný, že som sa narodil bez rúk a nôh. Nebudem predstierať, že môj život je jednoduchý, ale skrze lásku mojich milovaných rodičov a viery v Boha som prekonal moje nešťastie a môj život je teraz naplnený radosťou a zmyslom.

Pozrite si toto úžasné motivačné video:

Verím, že môj život je bez hraníc. Chcem, aby ste vo vzťahu k vlastnému životu cítili to isté, bez ohľadu na to, aké prekážky vám prináša. Vydávame sa spolu na cestu, a tak vás prosím, aby ste na chvíľu popremýšľali o všetkých obmedzeniach, ktoré ste si do svojho života zaviedli, prípadne ktoré ste si nechali do života zaviesť ostatnými. Teraz si predstavte, aké by to bolo zbaviť sa všetkých týchto obmedzení. Aký by bol váš život, pokiaľ by bolo možné „čokoľvek“?​

Motivačná kniha Život bez hraníc sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Život bez hraníc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu