Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ako dobre poznáte Slovensko?!

Zobraziť galériu (3)

Hra Poznáš Slovensko? je putovaním po Slovensku na dvoch ilustrovaných herných plánoch. Cieľom hry je nielen zabaviť sa, ale aj spoznať Slovensko a naučiť sa o ňom viac, ako sú bežné informácie.

Napríklad viete, ktorá obec má v erbe slona? Alebo v ktorom meste stála osmanská pevnosť Džigerdelen Parkan?
Či kde sa našli stopy pravekého jaštera a v ktorom múzeu dnes stojí jeho model?

Odpovede nájdete na viac než 300 hracích kartičkách. Hra je tak skvelým darčekom pre všetkých zvedavcov, ktorí majú radi poznávanie a objavovanie.

Pripravili ju dvaja mladí ľudia – historik Juraj Kucharík, čerstvý absolvent Filozofickej fakulty Univerzity Komenského, a grafička Daniela Kollárová pod vedením vydavateľstva DAJAMA.

Poznáš Slovensko? je vedomostno-zábavná hra pre deti a dospelých. Približuje Slovensko pútavou turistickou prechádzkou, po slovenských dolinách, pohoriach, mestách a dedinách. Obsahuje množstvo otázok, ktoré sa viažu k najzaujímavejším slovenským prírodným a kultúrnym atrakciám. Víťazom hry sa stáva hráč, ktorý vďaka vedomostiam a dávke hráčskeho šťastia najrýchlejšie prejde celú trasu herného plánu.

Úžasná hra, pri ktorej dokážete stráviť aj hodiny, dobre sa zabavíte a ešte sa aj veľa naučíte. Imaginárna cesta Slovenskom vychádza z Bratislavy a kľukatou trasou po všetkých regiónoch sa dostane až do Košíc.

V škatuli hry Poznáš Slovensko? nájdete hrací plán s ilustrovanou mapou Slovenska.
Z jednej – dospeláckej - strany príroda, umenie, kultúra, osobnosti, história, turistika.
Druhá strana ponúka detský plánik a tematické okruhy: zaujímavé Slovensko s tromi možnosťami, zaujímavé Slovensko s dvomi možnosťami a Fotohádanky.
K tomu 300 kartičiek v štyroch skupinách – Odpovede a otázky, Fotohádanky, Prekvapenie a Vymenuj.
Nechýba kocka a 4 figúrky.

Hra Poznáš Slovensko? je pre dvoch až štyroch hráčov a jedna hra trvá do hodiny.

Rodinná hra Poznáš Slovensko? sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu