Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chlapi! Vykašlite sa na ženy! Buďte šťastní aj nezadaní!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Prečo by ste sa mali namiesto sústredenia svojej pozornosti na ženy, zamerať skôr na seba? Pretože, keď sa sústredíte na ne, logicky sa na ne namotávate. VY. Naháňate ich a podstatné veci vám unikajú. Keď sa však sústredíte na seba a ženy dáte bokom, zrazu ich máte viac, ako si viete predstaviť. Nedostupnosť je totiž pre ženy veľmi príťažlivá a vďaka nej sa ony namotávajú na vás. Ako to funguje?

JE TO AKO NAHÁŇANIE MOTÝĽOV PO LÚKE

Skúšali ste už niekedy chytať motýle? Predstavte si, že chcete nejakého chytiť. Ako to spravíte? Pravdepodobne vezmete sieťku a idete na lúku. Teda na miesto, kde ich je najviac. Zbadáte prvého motýľa a rozbehnete sa za ním. Začnete mávať sieťkou a snažíte sa ho chytiť. No on sa zľakne a uletí vám.

Rozbehnete sa za ďalším, no aj ten vám uletí. Čím viac beháte po lúke a rozhadzujete rukami a sieťkou, tým viac od vás motýle utekajú a do konca dňa nechytíte žiadneho.

Teraz si však predstavte, že si pokojne na tú lúku sadnete, usmejete sa a na chvíľu sa zastavíte. V rukách voľne držíte sieťku na motýle a vtom vám na ňu sadne motýľ. A zrazu druhý a tretí. Vy ste pritom na nich nevypotili ani kalóriu. Ako je to možné?

ŽENY SÚ AKO TIE MOTÝLE

Počuli ste už niekedy o tom, že čím viac niečo chcete, tým sa vám to viac vzďaľuje? Čím viac tlačíte, sústredíte sa a myslíte na ženy, tým menej chcú s vami niečo mať? Veď len skúste žene stále pred stretnutím hovoriť, ako sa už tešíte a že sa neviete dočkať, kedy budete spolu.

Hodinu pred stretnutím od nej dostanete správu: „Prepáč, ale niečo mi do toho prišlo. Nehnevaj sa.” Menej je v tomto prípade viac. Po pár takýchto smskách som to už aj ja pochopil.

K tomu, aby vás ženy mohli milovať, ich najprv musíte dať bokom. Zhodiť ich z toho piedestálu, na ktorý ich vždy postavíte, kľaknete si k nemu a uctievate ich ako bohyne. Zhoďte ich z neho a vystúpte naň vy.

Ako môžete byť pre ženy príťažlivý, keď si dole a pozeráte na ne zospodu? Keď im bozkávate nohy a pcháte sa im do zadku, len aby ste boli v ich priazni a venovali vám kúsok svojej povrchnej pozornosti?

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

BUĎTE ŠŤASTNÍ AJ NEZADANÍ

Musíte sa naučiť byť v pohode v prvom rade mimo žien a prestať im venovať vo svojom živote toľko času a pozornosti. Veď, ako môžete byť pri nich v pohode, keď nie ste v pohode mimo nich, keď nie ste v pohode sám so sebou?

Ženy sú rady chcené. Ony milujú pozornosť nás, chlapov. Sú rady, keď sú predmetom našej túžby, ale iba pokiaľ to robíte správne a vyvolávate túžbu aj vy v nich. Tým, že máte o ne núdzu a potrebujete ich ku svojmu šťastiu, v nich však vyvolávate akurát tak odpor. Zabijete tým akúkoľvek stopu po príťažlivosti, ktorú by k vám mohli cítiť.

Trvalým riešením je jednoducho si prestať nahovárať, že ženy sú vo vašom živote tak dôležité. Nie sú. Ženy by u vás nemali byť nikdy na prvom mieste. Čím viac myslíte na ženy, tým viac času vypĺňajú vo vašom živote. Píšete si s nimi, voláte ich von, stretávate sa s nimi a túžite po tom, aby ste konečne nejakú mali.

Keď nemáte, všetko je zle. Ste zúfalý, nemáte dobrú náladu, a keď už s nejakou prídete do kontaktu a začne to vyzerať nádejne, začnete sa báť, že to pokazíte.

Potrebujete sa dostať vo svojom živote do bodu, že budete šťastný a spokojný najskôr sám so sebou, nezávisle na ženách. Kedy je váš život tak sakra dobrý, že radšej budete nezadaný.

VY si to tak vyberiešte, nie ženy. Keď sa dostanete do tohto bodu, potom hľadajte a vyberte si vzťah. A vyberte si ho iba preto, že váš už aj tak skvelý život, tým bude ešte lepší. Žena ako bonus, nadstavba spokojného, vyrovnaného a šťastného chlapa. Viete, aké je toto pre ženy neskutočné afrodiziakum? V tom momente ste ako MAGNET.

… z knihy Príťažlivosť.

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”

NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz skúšali.

NIE je to ani o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Príťažlivosť je totiž tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre vás možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžite, ale pomôže vám aj v tom, aby vás ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby ste boli pre ženy príťažlivý, nepotrebujete mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

V knihe je v 5 častiach do detailov rozoberaný NOVÝ svet, v ktorom sa dnes nachádzame. Sú v nej vyvrátené mnohé mýty, ktorým zvykli muži či ženy veriť.

Celá séria článkov ku knihe Príťažlivosť, v ktorých sa bližšie ponoríte do tajov toho, čo znamená byť príťažlivejším a schopnejším chlapom:

  1. Vykašlite sa konečne na “balenie” žien
  2. Prečo by ste sa mali začať sústrediť na seba a vykašľať sa na ženy?
  3. Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie najprv cez postel
  4. Venovanie pozornosti len jednej žene ako tá najhoršia taktika
  5. Išli ste niekedy na ženu logikou? A ako ste dopadli?
Viac o téme: Kniha Príťažlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu