Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Koniec lásky na markizáckych obrazovkách? Nečakané rozhodnutie!

Farmárka Eva PR článok Zobraziť galériu (6)
Farmárka Eva

ORAVA - Markizácka Farma je tentoraz špecifická tým, že takmer každý účastník bojuje s nejakými zdravotnými problémami. Rovnako aj Stano Mazdík, ktorý dostal od lekárov na výber - buď podstúpi liečbu mimo statku alebo pôjde rovno na operáciu. A tak musí súťaž opustiť a zanechať tam osobu veľmi blízku jeho srdcu.

V aktuálnej sérii Farmy sa vytvoril veľmi silný vzťah medzi Stanom Mazdíkom a Evou Zelníkovou. Ostatní súťažiaci v tom majú jasno - je to láska. Zdá sa však, že jej dni sú už zrátané. 

Stano totiž bojuje so zdravotnými problémami a nemá veľmi na výber. Kruté bolesti už nevládze znášať. „Takže tak som sa rozhodol, že idem sa liečiť preč a uvidíme, čo ukáže týždeň,” vyjadril sa a pobral sa rozlúčiť s ostatnými farmármi. Ako sa vyjadrila Anka, jeho rozhodnutie opustiť hru a Evu, ju poriadne prekvapilo. 

Hoci Popradčan dúfa, že sa na salaš ešte vráti, v prípade stavu, pri ktorom lekári odporúčajú operáciu, to veľmi nádejne nevyzerá. Ako na túto správu zareagovala Eva, uvidíte dnes večer na Markíze. 

Eva Zelníková a Stano Mazdík
Zobraziť galériu (6)
Eva Zelníková a Stano Mazdík

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu