Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Išlo o sekundy! Autentické VIDEO z policajnej záchrany: Vďaka hrdinskému činu policajtov muž prežil

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti bojovali o život muža a vrátili ho medzi živých. Aj napriek snahe policajtov však muž po krátkom čase znovu prestal dýchať. Policajti však s resuscitáciou pokračovali až do príchodu zdravotníkov. Všetko sa to odohralo na Farského ulici v bratislavskej Petržalke.

Kolegovia z Obvodného oddelenia PZ Bratislava Petržalka - sever mali včera rušnú službu. Počas nej spozorovali na Farského ulici dve vozidlá, ktorých vodiči boli účastníkmi dopravnej nehody. Policajti si pri jednom z vozidiel všimli muža ležiaceho na zemi, ktorý po chvíli stratil vedomie.

Autentické video, ako policajti bojovali o život muža a vrátili ho medzi živých (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

"Muža ihneď položili do vodorovnej polohy na chrbát, zaklonili mu hlavu a tým mu spriechodnili dýchacie cesty. Opakovane sa pokúšali zistiť či je muž pri vedomí. Na hlasné oslovenie nereagoval, kedy policajti zistili, že nedýcha, a preto okamžite zahájili kardiopulmonálnu resuscitáciu. Po čase sa mužovi obnovila srdcová a dýchacia aktivita. Aj napriek snahe policajtov muž po krátkom čase znovu prestal dýchať," informuje bratislavská krajská polícia.

Policajti s resuscitáciou pokračovali až do príchodu zdravotníkov. Tí muža napojili na automatickú masáž srdca, po ktorej sa prebral. Muž bol následne prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Viac o téme: ResuscitáciaPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu