Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Tragédia vo Veľkom Mederi: Manželku poradcu ministra vnútra našli mŕtvu

Ladislav Csémi s manželkou Zobraziť galériu (2)
Ladislav Csémi s manželkou (Zdroj: Facebook/C.L.)

VEĽKÝ MEDER - Vo Veľkom Mederi malo dôjsť k tragickému nešťastiu. Polícia rieši prípad úmrtia ženy, ktorá sa zrejme nešťastne zranila pri rodinnom dome. Má ísť o manželku Ladislava Csémiho, poradcu ministra vnútra pre vnútornú bezpečnosť. Policajný vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin zabitia.

Podľa informácií Aktuality.sk by malo ísť o manželku poradcu ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka pre vnútornú bezpečnosť. Podľa predbežných zistení sa zrejme nešťastne zranila v areáli rodinného domu, pričom svojim zraneniam podľahla.

Ako uviedla krajská policajná riaditeľa Zlatica Antalová, obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a prípad si prevzalo trnavské krajské policajné riaditeľstvo. Policajný vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. „Vzhľadom na prebiehajúce úkony a počiatočné štádium vyšetrovania, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie,“ uzatvorila Antalová.

Podľa informácií TV Joj ju mali nájsť s poraneniami hlavy v bazéne v stredu po 22-ej hodine. V noci bola uzavretá celá ulica. Volanie na tiesňovú linku prijala záchranná služba približne o 22.00 h, povedala pre tvnoviny.sk Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. „Na základe volania na tiesňovú linku 155 sme vyslali na miesto udalosti ambulacie RLP aj RZP. Napriek snahám záchranárov museli, žiaľ, u ženy konštatovať smrť,“ dodala.

Správu budeme aktulizovať.

Viac o téme: Mŕtva ženaLadislav CsémiVeľký Meďer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu