Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Posun v prípade brutálnej bitky v Bratislave: Padlo obvinenie! Vyšetrovateľ chce Tomáša (21) vidieť vo väzbe

Bitka v centre Bratislavy
Bitka v centre Bratislavy (Zdroj: mojevideo.sk)

BRATISLAVA - Polícia obvinila v súvislosti s víkendovým incidentom na Obchodnej ulici v Bratislave 21-ročného Tomáša. Vyšetrovateľ mu vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctva. Navrhuje ho stíhať väzobne. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

K násiliu pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká došlo v noci na sobotu (26. 11.). Zachytáva ho aj video zverejnené na sociálnych sieťach, na ktorom vidno konflikt medzi dvoma mužmi. Jeden z nich po kopnutí do hlavy zostane ležať na zemi.

Incident pre TASR potvrdili z bratislavskej mestskej polície, ktorá na mieste zasahovala aj so zdravotnými záchranármi. Štátna polícia tvrdí, že mestská polícia jej prípad neoznámila, a preto ho začali riešiť až po novinárskych otázkach a medializovaných informáciách.

Centrum Bratislavy bolo v uplynulých rokoch dejiskom viacerých násilných incidentov, z ktorých niektoré skončili aj tragicky. Na konci decembra 2019 došlo k napadnutiu mladíka, niekoľko týždňov predtým mali dvaja Srbi nadránom napadnúť a usmrtiť 22-ročného krajana. V roku 2018 na Obchodnej ulici napadol Juraj Hossu Filipínca Henryho Acordu. Ten na následky poranení neskôr v nemocnici zomrel. Za zabitie Acordu si Hossu odpykáva deväťročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

Viac o téme: Polícia BratislavaObchodná ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu