Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Parlamentné listy majú nového šéfa: Zástupcu šéfredaktora z Trendu

BRATISLAVA - Redakciu spravodajského portálu www.parlamentnelisty.sk posilní od 1.6.2017 Ing. Igor Matloň, ktorý bude jej šéfredaktorom. Igor Matloň pôsobí v médiách už od vysokoškolského štúdia. Vyštudoval Vysokú školu ekonomickú v Bratislave, Národohospodársku fakultu a medziodborové štúdium žurnalistiky na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.

Pracoval pre viaceré významné slovenské médiá / Trend, Profit, Slovenský rozhlas, TASR, Plus 7 dní atď./, na pozíciách : redaktor, editor, zástupca šéfredaktora a šéfredaktor. Naposledy ako zástupca šéfredaktora TRENDU.

„Na Parlamentných listov si cením najmä to, že nevnímajú svet len v čierno-bielych farbách, ale ponúkajú čitateľom celé farebné spektrum názorov ľudí z politiky, ekonomiky a spoločenského diania.“ povedal I. Matloň.

„Podľa mňa nejde o klasický politický bulvár, ako sa často nazývajú. Skôr by som ich charakterizoval ako provokatívny, vyvážený a názorom otvorený web. Bol by som rad, keby sa viac posunuli aj do konštruktívnej pozície hľadania riešení,“ dopĺňa.

www.parlamentnelisty.sk je spravodajsko-komunikačný portál, zameraný na politické, spoločenské a ekonomické dianie na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Spravodajskú časť zabezpečuje redakčný tím, unikátnu, interaktívnu profilovú časť tvoria príspevky registrovaných užívateľov: volení zástupcovia na všetkých úrovniach riadenia, registrované politické strany, obce a občania.

V októbri 2016 vstúpil portál www.parlamentnelisty.sk do AIM monitoru, ktorý prevádzkuje Interactive Advertising Bureau Slovakia ( IAB Slovakia ). IAB Slovakia je záujmovým združením pôsobiacim v oblasti internetu. V súčasnosti má 37 členov, ktorými sú najväčší slovenskí vydavatelia, mediálne agentúry a ďalší významní hráči slovenského digital trhu. Uvedené záujmové združenie prevádzkuje jednotný nezávislý auditovaný rebríček návštevnosti slovenských internetových médií AIMmonitor, ktorého údaje sú voľne dostupné na web stránke aimmonitor.sk.

V súčasnosti dosahuje portál www.parlamentnelisty.sk priemernú mesačnú návštevnosť cca 600 000, R.U. 215 000, P.V. 1 000 000.

Výkonnou riaditeľkou portálu je Mgr. Oľga Dúbravská, zástupcom a vedúcim editorom Ing. Mgr. Peter Števkov.

Viac o téme: ŠéfredaktorParlamentné listyIgor Matloň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu