Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Keď letela z Varšavy, netušila, čo ju doma čaká: Na Košičanku sa usmialo šťastie

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE – Pravidelnou linkou poľskej spoločnosti LOT, priletela v utorok v noci jubilejná 400 – tisíca pasažierka košického letiska v tomto roku.

Andrea Kunová, ktorá letela z Luxemburgu s prestupom vo Varšave, netušila, že práve ona bude jubilejnou cestujúcou. Dobrú správu sa dozvedela už na palube lietadla, a keď vystúpila už ju na ploche letiska očakávali predstavitelia letiska, leteckej spoločnosti LOT a novinári.

Priletela letom č. LO517 na pravidelnej linke Poľských Aerolínií LOT z Varšavy. Pri tejto príležitosti získala od spoločnosti LOT voľnú letenku, ktorú jej odovzdal riaditeľ korporátnej komunikácie v spoločnosti LOT Adrian Kubicki. „Let bol veľmi dobrý,“ priznala nám cestujúca Andrea. „Pracujem a žijem v Luxemburgu a domov do Košíc, lietam 2 až 3 krát ročne,“ dodáva.

 „Sme nadšení, že sa  nám hranicu 400 tisíc vybavených cestujúcich podarilo pokoriť o 3 týždne skôr ako vlani,“ povedal riaditeľ letiska Michael Tmej a teší ho zvlášť, že jubilejná cestujúca priletela práve novou leteckou spoločnosťou, ktorá je v Košiciach od marca. Z Košíc sa momentálne lieta na pravidelných linkách do deviatich destinácií. V marci 2016 pribudlo do letového poriadku spojenie s Varšavou a od júna spája Košice s celým svetom aj  spoločnosť Turkish Airlines vďaka svojej  pravidelnej linke Košice – Istanbul.

Viac o téme: LietadloPasažierJubileumAndrea Kunová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu