Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Varovanie slovenského jasnovidca: Zvolenie Donalda Trumpa bude pohromou aj pre Slovensko

Jozef Bukai
Jozef Bukai

BRATISLAVA – Zvolenie Donalda Trumpa za prezidenta USA mnohým vyrazilo dych. Celý svet tuší, že nastanú politické a ekonomické zmeny. Výsledok amerických volieb znepokojil aj známeho slovenského jasnovidca Jozefa Bukaia, ktorý Topkám prezradil, na čo by sa malo Slovensko pripraviť.

„Donald Trump bude po voľbách ukazovať svoju najmilšiu a najlepšiu stránku pred celým svetom. Ako sa však vraví, uzavretá nádoba plná vzduchu na hladinu vody skôr či neskôr vypláva. Nebude to inak ani v tomto prípade, ale najhoršie je, že na to doplatíme my – nielen Amerika, ale celý svet,“ prorokuje Jozef Bukai.

Desivé proroctvo o Trumpovi: VIDEO Zabudnutá vízia zo seriálu Simpsonovci sa stala realitou

Ako ďalej varuje veštec, na Trumpove vládnutie doplatí najmä svetová ekonomika. „So všetkou úctou k pánovi Trumpovi, ale so svojou inteligenciou na úrovni svetákov, čiže kolotočiarov a komediantov, sa mu skryté úmysly nepodarí dlho tajiť,“ myslí si známy liečiteľ prominentov. „Amerika má čosi obdobné ako naši českí bratia, ale v americkom prípade je to ešte horšie, lebo tento americký ‚zeman‛ má namiesto lesku slnečných lúčov lúče lesku diamantu,“ varuje.

Udeje sa niečo veľké

Novozvolená prvá dáma Ameriky sa podľa Bukaia bude musieť zmieriť s tým, že vyjdú na svetlo sveta jej minulé zárobkové aktivity erotického charakteru. „Česť prvej dámy bude pošliapaná,“ prízvukuje. Kým hviezdu súčasnej Trumpovej manželky zatienia mraky minulosti, bývalá Trumpova manželka Ivana zažiari na politickom nebi. Jej vyhliadky veštec hodnotí ako sľubné, ale nie prelomové.

„Počas vlády Trumpa nastane aj na Slovensku to, čo nikto nechce – preľudnenie a konflikt veľkého geopolitického charakteru. Bohužiaľ, toto sa udeje v priebehu maximálne troch rokov. Čo je horšie ako rozmaznaný, arogantný, sexuálne zvrhlý, rasistický milionár bez intelektu? Horšia kombinácia sa nedá ani v komiksoch vymyslieť,“ zhodnotil a opísal Bukai.

Viac o téme: JasnovidecLiečiteľVeštecDonald TrumpJozef BukaiNumerológ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu